Oliver Henriksen udtaget til Futurelandsholdet

Mikkel Ringgaard Jensen — 23.09.2022 06:11

Ungdomsafdelingen i Randers Freja FC kan endnu engang juble over en landsholdsudtagelse. Denne gang er vi repræsenteret på U16-Futurelandsholdet.

Vores dygtige ungdomsmålmand, Oliver Henriksen, rejser i starten af oktober til Belgien, hvor han sammen med U16-Futurelandsholdet skal spille to landskampe mod Belgien. Oliver optræder til dagligt på vores U15-liga hold, mens han også agere backup på U17-mandskabet.  

Oliver Henriksen er en ung og dygtig keeper, som gør det rigtig godt for Randers Freja FC’s ungdomshold. Han rejser sammen med resten af landsholdet til Belgien søndag den 2. oktober. Begge de to opgør afvikles på KSK Hasselt stadium i det østlige Belgien, og kampene spilles den 4. og 6. oktober. 

Oliver Henriksen og resten af U15-holdet har spillet fire kampe i denne sæson. Det er blevet til tre sejre, den ene i straffesparkskonkurrence, og et enkelt nederlag. Holdet er placeret på sjettepladsen i tabellen. De spiller næste gang mod FC København på udebane lørdag den 24. september. 

DBU's Futurelandshold

Spillere som udtages til Future-landsholdet besidder evner, som gør dem interessante for DBU’s fremtidige landshold. Future-landsholdet er for spillere med et fodboldmæssigt stort potentiale, men som er kortere i deres biologiske udvikling end deres jævnaldrende. Biologiske forskelle er midlertidige og udlignes senere. DBU ønsker ikke, at talentfulde spillere overses, blot fordi de i en periode har svært ved at vise sig frem grundet senere biologisk udvikling.