Gustav Dahlerup Nielsen udtaget til U16 Futurelandsholdet

Randers FC — 22.08.2022 10:37

Talentfulde Gustav Dahlerup Nielsen er i den kommende tid med det danske U16 Futurelandshold i Wales.

Gustav Dahlerup Nielsen, der til dagligt er en del af Randers Freja FC's U17-ligatrup, men spiller kampe på U15-holdet, er udtaget til U16 Future Landsholdet, som skal til turnering i Wales. De skal møde Belgien den 23. august, Wales den 25. august og Sverige den 28. august. 

- Jeg er virkelig glad og stolt over at få den her enestående mulighed, som helt sikkert bliver en kæmpe oplevelse, siger Gustav, der gør sig på midtbanen og i angrebet.

Da Gustav Dahlerup Nielsen er en såkaldt Futurespiller og har fået en dispensation til at spille en årgang ned, da han er senere fysisk udviklet end hans jævnaldrende, spiller Gustav fast på U15-ligaholdet.

- Jeg er glad for, at jeg har fået muligheden for at komme ned og spille U15 igen i år, da jeg størrelsesmæssigt passer bedre ind der. Det er fedt for mig, der var den lille sidste år.

U15-cheftræner Søren Emil Overgaard udtaler omkring Gustav.

- Jeg havde også fornøjelsen af at arbejde med Gustav sidste år, hvor han desværre i foråret var en del præget af forskellige skader. Gustav er først og fremmest en klog fodboldspiller, som er god til læse spille. Han er dygtig til at sætte sine medspillere op, men kan også bygge på med antal mål, da han har alle forudsætningerne for at lave mål med sine kvaliteter i hovedspillet og afslutningsfærdigheder. Han er ligeledes en dygtig presspiller, som har en utrolig evne til at prikke bolden fra modstanderen. Gustav får en bærende rolle på vores U15-hold i denne sæson, som han kun kommer til at vokse med.

Gustav flyttede i sommers ind på Randers Elitesports College, så han ikke kommer til at bruge så meget tid på transporten frem og tilbage. Til dagligt går Gustav på Randers Realskole. Han kommer fra samarbejdsklubben Grenå IF.