Solstrålehistorie før FCK-kamp: Lokal borger donerer 40 billetter til ældre og ToT-unge

Martin Albrechtsen — 11.09.2021 15:19

Her dagen før vores topkamp mod FC København i 3F Superligaen ønsker vi at fortælle en god og hjertevarm historie.

Til søndagens kamp har en lokal borger og Randers FC-fan ved navn Poul Machon nemlig valgt at købe og donere hele 40 billetter til hhv. ældre borgere fra Ældrecentret Kollektivhuset og unge fra Randers FC's CSR-projekt Talents of Tomorrow. 
Mange mennesker har været hårdt ramt på den ene eller anden måde under coronapandemien, og her har Poul Machon altså ønsket at give ovennævnte en god oplevelse til den såkaldte comeback-kamp, hvor vi fejrer, at der ikke længere er restriktioner for tilskuerne. Det bliver et comeback til tilskuerne, et comeback til ældre, et comeback til tidligere deltagere og en kick-start-oplevelse for det nyopstartede hold i Talents of Tomorrow. Med andre ord: Et comeback til livet som vi kender det.
En sand solstrålehistorie. Af hjertet tak for støtten og fordi du er så sympatisk og generøs, Poul, ved at give ældre og unge muligheden for at få en god oplevelse efter en, for mange, lang og træls periode med corona-restriktioner.
Poul Machon vil naturligvis, som ægte Randers FC-fan, også selv være tilstede på Cepheus Park Randers til søndagens spændende kamp mod FCK. Vi ønsker dig en rigtig god kamp, Poul.
Du kan læse mere om CSR-projektet Talents of Tomorrow her: https://randersfc.dk/csr/