Ny sælger med stor sportserfaring på plads i Randers FC

Kristian Fredslund — 08.09.2021 12:00

Det bliver den 32-årige Sylvester Hansen, som overtager Jonas Kampers plads på Randers FC’s salgskontor.

Det var ikke længe, at transfervinduet stod åbent, før Randers FC havde fundet Jonas Kampers afløser i salgsafdelingen. Her har salgschef Morten Hørby Andersen været hurtig til at finde en fuldgod erstatning i Sylvester Hansen.

- Vi er inde i en fantastisk periode resultatmæssig og har med det europæiske eventyr mere travlt end nogensinde før. For at kunne give den bedste service til vores sponsorer var det derfor vigtigt, at vi hurtigt kunne få en afløser ind for Jonas Kamper, og jeg er meget glad for, at Sylvester bliver en del af holdet. Sylvester kommer med en god ballast som sælger i sportsbranchen, er dygtig til relationer og har desuden erfaring med at lave events. Så vi er glade for den nye signing, fortæller salgschef Morten Hørby Andersen.

32-årige Sylvester Hansen er oprindeligt fra Frederikshavn, men flyttede til byen i 2014, som nu er blevet hans base med kæreste og søn. Han har været 12 år i sportsbranchen og senest hos Sport Scandinavia, som er et handelshus med 15 forskellige brands.

Sportsverdenen er der, hvor han befinder sig bedst, og han ser frem til de nye udfordringer på salgskontoret på Cepheus Park Randers.

- Randers FC er Randers’ flagskib, og jeg har fulgt klubben helt fra pokalfinalen og bronzemedaljerne i 2013, hvor jeg var på stadion. Jeg glæder mig meget til at udvikle det netværk jeg allerede har i byen samt være med til at skabe endnu flere minder for Randers FC’s sponsorer og fans. Jeg syntes at Randers er en by med et stort potentiale, som oftest bliver undervurderet både på og udenfor banen. Jeg glæder mig til at blive en del af den rejse, Randers FC er på og samtidig være med til at binde byen, klubben og sponsorerne endnu tættere sammen, fortæller Sylvester Hansen.

Sylvester Hansen starter i Randers FC den 1. oktober, men der er allerede chance for at møde ham til hjemmekampene på Cepheus Park Randers i september måned.

For yderligere information kontakt salgschef Morten Hørby Andersen på 2088 8017 eller mha@randersfc.dk