Vil du med til kickoff-arrangement?

Malene Tonnesen — 16.07.2021 14:15

Nu blev det endelig muligt at arrangere en aften til alle vores sæsonkortholdere, så sæt kryds i kalenderen torsdag d. 5/8 kl. 17.30.

Efter et år med tomme stadions, men forrygende opbakning fra jer, og god fodbold på banen, så er det på tide nu at samles og skyde den kommende sæson i gang med manér – selvfølgelig fortsat med hensyn til restriktionerne.

Der er nu åben for tilmeldinger til arrangementet, og vi håber, at du har lyst til at nyde en aften i selskab med Randers FC. Der er fri entré for sæsonkortholdere. 

Vi har arrangeret et spændende program til aftenen:
Vi starter kl. 17.30 med en lille velkomst, hvortil Randers FC er vært ved en stadionplatte samt 1 øl/vand. Efter lidt lækkert til maven og ganen, så vil vi starte med en lille præsentation af vores europæiske modstandere, hvortil Ralf Pedersen vil fortælle om hans europæiske eventyr efter triumfen ved Pokalen i 2006.

Cheftræner Thomas Thomasberg og assistenttræner Rasmus Bertelsen kigger forbi for at afrunde succeserne fra sidste sæson og fortæller om det spændende europæiske eventyr, vi har i vente.

Sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen giver en status på, hvor vi som klub står, og hvad der fremadrettet skal ske. I samme ombæring vil nye ansigter på holdet blive introduceret.
Der svares gerne på spørgsmål og tages mod råd under seancerne – i god tone, selvfølgelig.  

Til den søde tand vil Vennelyst Bageri sørge for lidt godt og, som en ”sidevogn” dertil vil der være en lille G&T lavet på vores pokal-gin, lavet af lokale Brænderiet Enghaven.

Efter det søde indslag vendes der tilbage til fodbolden, hvor der nu vil være et indslag om Comeback-kampen – en festdag vi især ser frem til! Legenderne vender tilbage, så Søren Pedersen & Jonas Kamper præsenterer deres to 5-a-side hold til dagens opvisningskampen.

Vi runder af med tilbageblik til pokalfinalen og her vil det være muligt at bestille pokalgin'en til en fordelagtig pris.

Tilmeld dig gratis som sæsonkortholder til arrangementet her!

Der tages forbehold for ændringer.

Bemærk - Sidste tilmelding er mandag d. 2. august kl. 12.00

Vi glæder os og håber på at se dig!