Agyiri efter to mål i første testkamp: En god start for mig

Martin Albrechtsen — 29.06.2024 15:08

Ernest Agyiri noterede sig for to scoringer i dagens testkamp ude mod FC Nordsjælland

Den ghanesiske offensivspiller er tilfreds med dagens testkamp, der sluttede 3-2 til hjemmeholdet fra Farum. Agyiri beskriver testkampen som en god udfordring for Randers FC. 

- Det var en god træningskamp for os i dag. FC Nordsjælland er altid en god og udfordrende modstander at møde. Jeg er tilfreds med kampen i dag. Trænerne sagde inden kampen, at vi skulle forsøge at få fat i bolden og kreere chancer mod dem. Og det synes jeg, at vi lykkedes med, fortæller Ernest Agyiri.

26-årige Agyiri hamrede bolden i mål til 1-1 i starten af 2. halvleg. Den scoring var der ingen tvivl om, hvem scorede. Det var der til gengæld ved målet til 1-2, hvor Randers FC kom foran efter et veleksekveret hjørnespark. 

- Jeg scorede helt sikkert vores første mål, men jeg er ikke helt sikker på, at jeg scorede vores andet mål. Jeg sparkede hjørnesparket indadskruet, og lidt efter så jeg bolden i netmaskerne. Jeg ved ikke, om nogen rørte bolden på vejen, så jeg tror, at jeg tager målet, siger en smilende Agyiri.

Ernest Agyiri hæfter sig ved de positive takter fra sæsonens første træningskamp mod en dygtig modstander. Nu ser han frem til at lægge på og blive endnu dygtigere sammen med holdet.

- Det er en god start for mig personligt, og jeg ser frem til, at vi som hold bygger på og bliver endnu bedre i løbet af denne pre-season, udtaler Agyiri.

Ernest Agyiri er sponsoreret af Maretti Trægulve