Bo Amstrup/Boamstrup/Ritzau Scanpix

Mikkel Kallesøe solgt til AC Horsens

Martin Albrechtsen — 06.07.2024 12:00

Randers FC har solgt 27-årige Mikkel Kallesøe til NordicBet Liga-klubben AC Horsens

Efter 210 kampe for Randers FC skifter den 27-årige højre back, Mikkel Kallesøe, til AC Horsens i den næstbedste række, NordicBet Ligaen.

- Jeg har været utrolig glad for at være i Randers. Jeg kom hertil som 15-årig fra Holstebro med en drøm om at blive professionel fodboldspiller, og det lykkedes. Jeg har kun positive ting at sige om Randers. Det har været noget af en rejse med mange op- og nedture, men med flest opture, fortæller Mikkel Kallesøe og fortsætter;

- Jeg vil fremhæve pokaltriumfen i 2021 som et højdepunkt. Det betød meget for mig. Det er ikke alle fodboldspillere, der får lov til at vinde noget i deres karriere. Og så selvfølgelig at spille i Europa. Det var også en kæmpe oplevelse. Og så har jeg fået nogle bekendtskaber, som er blevet nogle rigtig gode venner for mig. Derudover vil jeg gerne takke fansene for en altid god opbakning, siger Kallesøe.

Siden Mikkel Kallesøe kom til Kronjylland som U15-spiller fra Holstebro Boldklub, har han taget turen hele vejen op gennem talentsystemet og udviklet sig til at blive en Superligaprofil hos Randers FC med over 200 kampe på cv'et. Derfor ærgrer det også sportsdirektør Søren Pedersen, at rejsen med den egenudviklede spiller ikke bliver længere i denne omgang.

- Mikkel har været en god mand for os, og han har spillet over 200 kampe for Randers FC. Så det er selvfølgelig ærgerligt, at det skal slutte allerede. Men siden Mikkel i vinters gav udtryk for, at han gerne ville prøve noget nyt, har vi sammen med hans agent arbejdet hen imod at finde en løsning i sommerens transfervindue. Og den har vi så fundet nu med et salg til AC Horsens, hvor vi også får en væsentlig transfersum for ham, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen.

- Vi ønsker Mikkel al mulig held og lykke med fremtiden, udtaler Søren Pedersen.

Fakta:
Mikkel Kallesøe Andreasen
27 år
Højre back 
210 kampe / 11 mål for Randers FC
Tidligere klubber: Lemvig GF, Holstebro Boldklub, Randers Freja og Viborg FF (leje)