18-årige Themsen efter scoring mod Viborg: Dejligt at få et mål på kontoen

Martin Albrechtsen — 04.07.2024 12:23

Mike Themsen sætter ord på onsdagens testkamp mod Viborg FF, hvor han også selv kom på måltavlen

I onsdagens træningskamp hjemme mod Viborg FF, der sluttede 1-3 til gæsterne fra domkirkebyen, fik mange Randers FC-spillere værdifulde kampminutter i benene.

18-årige Mike Themsen var en af dem, som fik godt med spilletid i testkampen mod Viborg FF. Han blev sammen med 10 andre holdkammerater skiftet ind efter de første 60 minutter af kampen, og herefter spillede han selv i 60 minutter, hvilket glæder den talentfulde offensivspiller.

- Til at starte med i 2. halvleg kommer vi lidt skidt ud, men vi får lavet om på nogle ting undervejs, og så føler jeg faktisk, at vi kommer godt med i kampen. Vi spiller fint og får skabt et par store chancer. Det var godt med en masse gode minutter i benene, fortæller Mike Themsen.

Mike Themsen stod for Randers FC's eneste scoring i kampen, da han var iskold foran kassen, da chancen opstod. Scoringen faldt efter et højt og godt pres af Sabil Hansen, der fik erobret bolden fra en modstander og afleveret til Themsen, som stensikkert omsatte chancen til mål.  

- Nu blev den lagt lidt på et sølvfad for mig, og så er det egentlig bare at sparke den udenom målmanden. Og det fik jeg så gjort, så det var dejligt at få et mål på kontoen, siger Themsen, der ser frem til de to sidste testkampe inden Superligapremieren den 21. juli ude mod Vejle Boldklub.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Nu får vi også nogle nye på holdet, som lige skal spilles ind. Så det bliver rigtig godt, men jeg føler, at vi spiller fint og gør de ting, vi træner, så det skal nok blive godt, når vi også lige kan få det indøvet i de sidste to testkampe, udtaler Themsen.

Vil du være personlig sponsor for Mike Themsen?
Lige nu er vores offensive talent "til salg", hvor der er rigtig gode eksponeringsmuligheder.

Du og din virksomhed kan således få ekstraordinær eksponering via et spillersponsorat, hvor I er sikret personlig eksponering via videointerviews, opslag på sociale medier og hjemmeside, storskærmsvisninger, navneopråb på stadion mv., hver gang din spillerprofil er i fokus. 

Er du interesseret i masser af eksponering og synlighed, så tag fat i Anders Hedeager ([email protected]) eller på tlf. 51203546 og hør mere om denne unikke mulighed.