Randers FC danner partnerskab med Off The Pitch

Martin Albrechtsen — 12.12.2023 09:24

Randers FC samarbejder med virksomheden Off The Pitch for avanceret dataanalyse, der kan forfine klubbens transferstrategi

Vi er glade for at kunne løfte sløret for vores partnerskab med Off The Pitch, der tilbyder en bred vifte af analytiske værktøjer. Disse værktøjer tilbyder et væld af data fra over 265 fodboldklubber, en omfattende M&A Tracker, dybdegående indsigt i transfermarkedet og et avanceret spillervurderingsværktøj.

Dette partnerskab kommer i hælene på succesfulde transfervinduer og fremhæver Randers FC's dedikation til at forbedre sine strategiske operationer og transfer due-diligence-processer.

Søren Pedersen, sportsdirektør i Randers FC, er begejstret for samarbejdet.

- Dette samarbejde med Off The Pitch er afgørende for at forfine vores transferstrategi, en nøglefaktor i at forme vores klubs fremtid, fortæller Søren Pedersen.

For Off The Pitch understreger dette partnerskab værdien af ​​forretnings- og datadrevet indsigt i den europæiske fodboldarena for klubber af alle størrelser og fra forskellige lande. Mads Meisner Christensen, medstifter og administrerende direktør for Off The Pitch, siger:

- At gå sammen med Randers FC, en klub kendt for sin fornemme arv og stabilitet, er en betydelig præstation for os, siger Mads Mesiner Christensen.