Kasper Lynge kåret til Årets Kollega i Randers FC

Martin Albrechtsen — 29.12.2023 07:05

Traditionen tro blev der til juleafslutningen uddelt prisen som årets kollega i Randers FC. I 2023 gik hæderen til Kasper Lynge

Først og fremmest vil vi pointere, at vi er glade og stolte af alles bidrag til vores fællesskab i Randers FC. Vi vil dog gerne hædre én, der har gjort en ekstraordinær indsats i det forgange år.

Siden 2019 har vi i Randers FC kåret årets kollega i klubben. I 2023 gik titlen til rekrutteringsansvarlig & ungdomsudviklingstræner, Kasper Lynge, fra talentafdelingen. 

Han har bl.a. fået følgende ord med på vejen i nomineringer fra kollegaerne:

- En mand, som har arbejdet UTROLIG hårdt i det forgangne år og taget en kæmpe tørn i talentafdelingen, men har hele tiden udstrålet overskud til kolleger. 

- Af arbejdsopgaver kan det nævnes, at han sad med til 45 spillersamtaler i foråret for at hjælpe til, tog utallige træninger på banen og hjalp til ved mange kampe - og dette var opgaver udover, hvad der hørte til stillingsbeskrivelsen. En kollega, som aldrig siger nej til at hjælpe, men altid finder en løsning, hvorpå han sætter sine egne opgaver og behov til side for at kunne hjælpe uden det går udover kvaliteten af hans eget arbejde.

- Ikke nok med, at han i det sidste år har taget et utroligt stort slæb rent arbejdsmæssigt i talentafdelingen, så har han også bidraget til det sociale. Han er en utrolig vellidt kollega, som møder alle med et smil, en kæk bemærkning eller utrolig dårlig joke. Han tager sig tid til folk, lytter og giver et skulderklap til sine kolleger, hvis der er brug for det.

- Han arbejder mange ekstra timer om ugen, han møder altid med et smil og hjælper alle der har behov for det. Om det er i ungdom, SL eller i Administrationen. Han tager initiativ til mange ting og sociale aktiviteter.

Stort tillykke med hæderen, "Lynge"! Du lægger en kæmpestor indsats i dit arbejde i klubben og er i den grad en god kollega, og det er vi taknemmelige for i Randers FC.

Årets Kollega i Randers FC:
2019: Anders Hedeager
2020: Martin Albrechtsen
2021: Ferhat Alici
2022: Leif Christensen
2023: Kasper Lynge