Bertelsen efter pointdeling mod Vejle: Det er frustrerende vi ikke kan få omsat vores overtag til scoringer

01.12.2023 23:01

Det ender med pointdeling i årets sidste kamp..

Vi tog en snak med cheftræner, Rasmus Bertelsen, efter fredagens pointdeling hjemme mod Vejle BK. Bertelsen sætter blandt andet ord på følelsen efter slutfløjt, halvårets sæson og den udvikling holdet har været i gennem.  

- Man er skuffet og frustreret over, at vi ikke kan få omsat det overtag vi har i store dele af kampen til nogle scoringer, så vi alle kunne være gået på ferie med en sejr. Det trængte vi alle sammen til, så vi er ret skuffet, siger Bertelsen. 

- Jeg ser udviklingen som lovende. Jeg synes, vi har fået spillet et godt hold sammen, som har mange dygtige spillere, og jeg synes, vi har fået en stil op at køre, som klæder os og forhåbentlig gør, at vi kan vinde flere kampe i fremtiden, fortsætter Bertelsen. 

- eg er forbandet over pointaftrykket i de sidste runder. Der skulle vi have haft noget mere. Vi har spillet til mere, men det kan vi ikke bruge til noget. Der findes ingen skønhedspriser, og man spiller ikke med synd i fodbold. Vi skal gøre det noget bedre, og der, hvor vi skal være noget skarpere, er når kampen afgøres, afslutter Bertelsen. 

Se hele interviewet med Bertelsen længere nede i artiklen.

Tusinde tak for jeres opbakning denne halvsæson. Vi sætter stor pris på jeres støtte, og glæder os allerede til at se og høre jer på lægterne igen efter nytår. 

Rasmus Bertelsen er sponsoreret af Dahlitech A/S