Svær kamp i Parken - 4-0 nederlag til de danske mestre

Martin Albrechtsen — 05.08.2023 14:27

Randers FC var tæt på at sende chokbølger gennem Parken denne lørdag eftermiddag, men i stedet blev det til et komfortabelt nederlag

Randers FC startede kampen bedst og var efter blot 3 minutter tæt på at bringe sig foran. Med en god og præcis aflevering sendte Mads Enggård Edgar Babayan i dybden, som på elegant vis fik afdribblet Kevin Diks og videre ind i feltet, hvor han med en aflevering skråt tilbage serverede bolden på et sølvfad for en fremstormende Stephen Odey. Vores nigerianske angriber misbrugte desværre den store mulighed, da han med venstrebenet fik afsluttet forbi mål. Herefter stemplede de danske mestre fra F.C. København gevaldigt ind i kampen, og det formstærke hjemmehold var foran med 3-0 efter 29 minutter. Diogo Goncalves, Roony Bardghji samt Goncalves endnu engang noterede sig for scoringerne. Sidstnævnte blev dog scoret på et meget, meget tyndt straffespark, hvor der ikke var megen berøring.

Rasmus Bertelsen og trænerteamet foretog to udskiftninger i pausen, da Marvin Egho og Oliver Olsen blev sendt i aktion fra 2. halvlegs start i stedet for Filip Bundgaard og William Kaastrup. Dermed fik nytilkomne Oliver Olsen sin debut i Randers FC-trøjen denne lørdag eftermiddag. Det gjorde Ernest Agyiri også, den anden af ugens to nyerhvervelser, da han blev indskiftet efter 61 minutter. Randers FC kom bedre med i 2. halvleg, men vi må sande, at vi i dag taber til et overbevisende FCK-hold, der sprudlede offensivt.

Vi må op på hesten igen i den kommende uge, hvor vi hjemme på Cepheus Park Randers møder FC Nordsjælland søndag den 13. august kl. 14.00.