Kaastrup før Lyngby-kamp: Vi skal stå godt i kæderne!

Laura Bannerholt — 18.08.2023 18:55

William Kaastrup sætter ord på søndagens udekamp i Lyngby og fan-arrangementet i Randers Festuge

På søndag gælder det Lyngby Boldklub på udebane, og Randers FC-drengene skal ud at jagte 3-point til kontoen. Forinden søndagens kamp har vi taget en snak med vores unge forsvarsspiller, William Kaastrup, om weekendens vigtige opgør og om ugens fan-arrangement til Randers Festuge.

Hvad har I fokuseret og arbejdet på til træning i denne uge og frem mod kampen?

Vi har arbejdet på at stå godt i kæderne og være stærke i duel-spillet. Specielt med fokus på andenbolde – der skal vi være klar.

Lyngby Boldklub har jo 4 point efter 4 kampe og sidst de spillede hjemme, slog de FCM med 4-1. Hvordan ser du frem mod søndagens udekamp i Lyngby?

Vi ved, at Lyngby er et godt hold, som står godt i kæderne. Vi skal være gode på dagen, og det er jeg sikker på, vi også vil være  – derfor skal vi slå dem.

Ændre det noget for jer, at Lyngby præsterede så godt sidst de spillede på hjemmebane?

Nej, overhovedet ikke. FC Midtjylland fik også et rødt kort. Lyngby havde marginalerne på deres side – så det er vi ikke bange for.

I var også til et fan-arrangement i Randers Festuge i onsdags, hvor I kom tæt på fans og byens borgere. Hvordan var det?

Det var en mega fed oplevelse! Det var dejligt at se så mange fodboldglade børn og voksne, der kom og ville have autografer og selfies. Det er rart at mærke byens støtte på trods af vores turbulente start – det betyder en hel del!

Kampen spilles søndag kl. 16.00 og kan ses på Canal 9 eller streames på Discovery+. 

Tager du turen til Lyngby kan billetter købes via. Lyngbys egen hjemmeside. 

William Kaastrup er sponsoreret af Fugemontøren