Fra himmel til uafgjort – med tordenbrag undervejs

Kristian Fredslund — 30.07.2023 19:19

Randers FC-spillerne forlod banen slukørede efter et 2-2-resultat mod oprykkerne fra Hvidovre i sæsonens første hjemmekamp på Cepheus Park Randers.

Det startede som lyn og torden for Randers FC – blev afbrudt af lyn og torden – og endte til sidst med en lille skuffelse, da det blot blev til et enkelt point mod oprykkerne fra Hvidovre søndag eftermiddag på Cepheus Park Randers.

Efter blot 10 minutters spil kom hjemmeholdet ellers foran 1-0, da Filip Bundgaard stensikkert eksekverede et forsøg fra 11-meterpletten efter en ’hånd-på-bolden’-kendelse i Hvidovres straffesparksfelt. Så tonede ’Så der mål til Randers FC’ for første gang udover højttaleren på hjemmebanen i denne sæson.

Og den lød igen efter lidt mere end en halv times spil, da Simen Bolkan Nordli fik sidste fod på en afslutning fra Stephen Odey og dirigerede bolden i kassen til 2-0. Alt var fryd og gammen i det kronjyske for en stund, men blot et par minutter senere fik gæster udlignet ved Andreas Smed efter en omstilling.

Få minutter efter det buldrede det ovenfra, og kampens dommer Aydin Uslu fik hurtigt afblæst kampen for en stund og sendt spillerne i omklædningsrummene på grund af lyn og torden.

Der skulle gå mere end en halv time, før kampen blev genoptaget og herefter blev der så spillet 11 minutter, inden der blev fløjtet til pause.

Og det var Hvidovre, der havde fået mest ud af de to pauser, for det var gæsterne, der efter endnu en omstilling fik nettet til at blafre, da Christian Jakobsen udlignede til 2-2.

Randers FC formåede ikke for alvor at true Hvidovre-defensiven herefter, og det endte dermed 2-2 i sæsonens første kamp på Cepheus Park Randers.

Næste opgave er i Parken lørdag den 5. august, hvor de forsvarende mestre fra F.C. København tager imod.

Der bliver arrangeret bustur til den kamp fra Randers FC’s side, og du kan læse mere her:

Næste hjemmekamp er søndag den 13. august mod FC Nordsjælland.

Kampen i tal:
Randers FC vs Hvidovre IF

10. minut: 1-0 Filip Bundgaard (straffespark)
32. minut: 2-0 Simen Bolkan Nordli
34. minut: 2-1 Andreas Smed
57. minut: 2-2 Christian Jakobsen

Startopstilling med ændringer undervejs:
Patrik Carlgren - Björn Kopplin, Wessel Dammers, Hugo Andersson, William Kaastrup (82. Jeppe Kudsk) - Simen Bolkan Nordli (54. Mustapha Isah Ubandoma), Mads Enggård, Mikkel M. Pedersen, Edgar Babayan (62. Tobias Klysner) - Stephen Odey (62. Marvin Egho), Filip Bundgaard

Gule kort: Matti Olsen, Magnus Fredslund og Lirim Quamili (Hvidovre ) -  Filip Bundgaard og Hugo Andersson (Randers FC)

Kampens Randers FC-spiller: Filip Bundgaard (valgt af fansene via Randers FC-app’en)