Truppen til hjemmekampen i Mesterskabsspillet mod FC Nordsjælland

Kristian Fredslund — 17.04.2023 07:18

Efter at have besejret F.C. København på hjemmebane i sidste runde, gælder det nu for Randers FC at gentage kunststykket mod FC Nordsjælland mandag aften kl. 19.00 på Cepheus Park Randers.

Randers FC leverede en flot præstation i sidste runde af Mesterskabsspillet, hvor det blev til en 1-0-sejr hjemme på Cepheus Park Randers over 3F Superligaens førerhold fra F.C. København.

Det udnyttede FC Nordsjælland til et indtage førstepladsen, og nu er det så dem, der kommer til Cepheus Park Randers mandag aften kl. 19.00. Her kan Rasmus Bertelsens tropper med en sejr melde sig ind i kampen om bronzemedaljer og europæiske pladser.

Køb billet til kampen: https://billet.randersfc.dk

Marvin Egho og Tosin Kehinde har udstået deres karantæne og er i truppen. Desværre må man se bort fra Daniel Høegh, Mikkel Kallesøe og Edgar Babayam, der alle er ukampdygtige.

Derudover er der mulighed for debut til de to unge talenter Laurits Raun Pedersen og Sabil Osman Hansen, der i weekenden begge skrev under på fuldtidskontrakter og fra næste sæson bliver en del af 3F Superliga-truppen.

Det kan du læse mere om her: https://randersfc.dk/nyheder-superliga/2023/04-april-2023/randers-fc-talenter-rykker-i-superliga-truppen-til-sommer

Truppen til mandagens hjemmekamp:

Patrik Carlgren
Carl Johansson
Hugo Andersson
Lasse Berg Johnsen
Adam Andersson
Jakob Ankersen
Tosin Kehinde
Mikkel M. Pedersen
Björn Kopplin
Mads Enggård
Simen Bolkan Nordli
Tobias Klysner
William Kaastrup
Alexander Nybo
Filip Bundgaard
Sabil Osman Hansen
Laurits Raun Pedersen
Marvin Egho
Stephen Odey
Alhaji Kamara

Husk at vores tidligere cheftræner Thomas Thomasberg kigger forbi og tager afsked. 

Læs mere om det her: https://randersfc.dk/nyheder-superliga/2023/04-april-2023/kom-pa-stadion-og-tag-afsked-med-thomas-thomasberg