Søren P om ny cheftræner: Bertelsen er en rigtig klubmand

Martin Albrechtsen — 23.03.2023 14:12

Sportsdirektør Søren Pedersen udtaler sig om dagens trænerskifte, transfersummen og den nye cheftræner i Randers FC

Sportsdirektør Søren Pedersen udtaler sig i dette interview om dagens trænerskifte i Randers FC, hvor han sætter ord på Thomas Thomasberg, transfersummen og den nye cheftræner Rasmus Bertelsen. Se hele interviewet længere nede i artiklen.

- Mig bekendt tror jeg ikke, at der er handlet en træner i det prisleje i Danmark før, så det er vi selvfølgelig også glade og stolte over, fortæller Søren Pedersen.

Sportsdirektøren er glad for, at det netop er klubmanden Rasmus Bertelsen, som skal være cheftræner og føre Randers FC videre.

- Rasmus Bertelsen har altid været en klubmand og er det stadig. Hans kompetencer er bare med til at udvikle os og gøre os rigtig dygtige sportsligt, siger Søren Pedersen og fortsætter:

- Da Thomasberg var i forhandlinger med AaB, der var planen også allerede dengang, at Rasmus Bertelsen skulle tage over. Så jeg har hele tiden haft en fornemmelse i maven af, at på et eller andet tidspunkt så skulle Rasmus Bertelsen være cheftræner i Randers FC og det er så nu, udtaler Søren Pedersen.