Weekendens kampe på Viborgvej

Mikkel Ringgaard Jensen — 11.11.2022 10:14

De tre ældste ungdomshold får besøg af Brøndby IF denne lørdag. Se en oversigt over kampene i artiklen.

Randers FC's 3F Superliga hold lukke efterårssæsonen med en kamp mod FC Midtjylland søndag aften. Allerede lørdag kan du desuden se fodbold på anlægget, da vores tre ældste ungdomshold før besøg fra Vestegnen.

U15 har hård konkurrence i midten af rækken

Randers Freja FC's U15-mandskab får besøg af Brøndby IF's ditto lørdag kl. 13:00. Hjemmeholdet fik en meget vigtig og flot sejr i sidste weekend mod AGF, hvilket inden denne runde har placeret holdet på en sjetteplads i U15-ligaen. Nu venter de blå-gule, der i sidste spillerunde tabte med 4-1 til Lyngby og er placeret to point efter Randers Freja FC i tabellen.

Svær opgave i vente for U17

Brøndby IF's U17-manskab kommer forbi Randers på lørdag. Holdet er fortsat ubesejrede i denne sæson, og kommer med en sejr på 3-1 mod AC Horsens i bagagen. Randers Freja FC blev nedlagt i de sidste minutter af opgøret med AGF senest, og skal nu forsøge at holde bunden af rækken på afstand. Kampen spilles kl. 15:30.

U19 skal tilbage på sporet.

Det ældste ungdomshold skal forsøge at komme tilbage på vindersporet. Efter to nederlag i træk skal der point på kontoen, men det bliver ikke nogen nem opgave. Brøndby vandt onsdag ungdomsderbyet mod FC København, og er i øjeblikket placeret ét point efter Randers Freja FC i U19-ligaen. I en tæt række er det vigtig for hjemmeholdet at få vendt skuden, så man ikke ender med at falde ud af den bedste halvdel af tabellen.

Sidste opgør for U19-holdet var i tirsdags på Jysk Park i Silkeborg. Du kan læse et referat af den kamp herunder.

Nederlag i Søhøjlandet trods føring

U19 tabte tirsdag aften 1-4 til Silkeborg på den svære kunstgræsbane i Silkeborg. Randers-holdet spillede en fin første halvleg og kom foran 1-0 efter en halv time, men en reducering lige inden pausen ,og scoringen til 2-1 lige efter, tog luften ud af gæsterne. Cheftræner Hans Paarup siger følgende om kampen:

- Vi spiller en fin første halvleg. Drengene lykkedes med mange af de ting man skal lykkedes med, når man spiller mod et dygtigt hold som Silkeborg. Vi holder selv på bolden i flere sekvenser og forsvarer udad når Silkeborg flytter bolden frem, tilbage og til siden. I anden halvleg bliver vi lange i kæderne defensivt og mangler løsninger offensivt. Vores struktur bliver ikke fastholdt godt nok, og derfor vinder Silkeborg fortjent, slutter træneren.

Det har været et par hårde dage for holdet, men de må op på hesten igen allerede på lørdag. Den skal have fuld knald når Brøndby IF kommer forbi i Randers. Holdet spiller i det opgør efterårets sidste ligakamp med kampstart kl. 13:00.