Sådan gik Derbyweekenden for ungdomsholdene

Mikkel Ringgaard Jensen — 08.11.2022 10:08

Der var fuld plade for ungdommen i denne weekend. Modstanderen var over hele linjen AGF, og det blev til en masse tætte opgør.

Der var dømt fuld “Derbyweekend” for alle Randers Freja FC’s hold i denne uge. U19 -, U17 - og U15-holdet spillede på hjemmebane mod AGF’s ditto, mens U13 - og U14-holdet var draget til smilets by for at krydse klinger med ærkerivalerne.  

Snævert nederlag til U19-talenterne 

U19 tabte 1-2 til AGF på hjemmebane efter at have været foran 1-0 ved pausen. En kamp hvor Randers Freja FC-holdet havde mange høje pressituationer, og erobrede mange bolde højt i første halvleg. Det resulterede i målet til 1-0, og burde også have givet pote flere gange i løbet af kampen, hvis skarpheden havde været lidt bedre. Derudover kunne holdet have scoret på hjørnespark, hvor det i to omgange var tæt på at udløse en 2-0 scoring:

- Vi ramte ikke nogen topkamp i forhold til vores egne forventninger. Vi havde enkelte delelementer som vi er tilfredse med, og generelt foregik meget af spillet tættere på AGF’s mål end på vores. Vi føler at vi efterlod en del chancer ude på banen - specielt i første halvleg. Vi må også sige at dødboldene blev afgørende, og vi skulle have scoret en gang eller to mere inden pausen, siger Hans Paarup. 

AGF bed fra sig og fangede Randersholdet på nogle omstillinger. I anden halvleg lykkedes AGF bedre med spillet, og de fik udlignet på et frispark, der blev lagt ind i boksen. Syv minutter før tid blev en uheldig tilbagelægning afgørende, og AGF kunne rejse hjem med en sejr på 2-1 efter en friløber, der blev omsat til scoring af Martin Mai.   

Allerede tirsdag den 8. november skal holdet igen i aktion i U19-ligaen. Kampen spilles kl. 18:30 på Jysk Park i Silkeborg, og du kan følge kampen via VeoCam. Der kommer et link på Randers Freja FC Talents Facebookside kort inden kickoff. Se mere i boksen herunder.

Kampfakta: 

Randers Freja FC - AGF 1-2 (1-0) 

1-0 Frederik Warrer, 8. min
1-1 Oliver Olsson, 58. min
1-2 Martin Mai, 83. min

Randers Freja FC stillede med følgende hold: 

9 Villads Westh 
1 Jeppe Ørris Rahlff Nielsen 
8 Jeppe Kudsk 
5 Mikkel Brund 
7 Nikolaj Krogh Andreassen 
11 Gustav Johan Holm 
4 Frederik Warrer 
6 Mads Lyderik Christiansen 
17 Dion Veliqi 
24 Malik Larsen 
20 Mustapha Isah Ubandoma 

Reserver:  

15 Sabil Osman Hansen 
12 Frederik Mikkelsen 
25 Mathias Simonsen 
14 Andreas Villesen Skov 
10 Omer Kaqiu 
3 Sebastian Bach Kristensen 

Se kampen med Veo

1. Hent Veo-appen på din smartphone 2. Opret en konto på Veo-appen ved at følge instruktionerne 3. Klik på linket hos Randers Freja FC's facebookside kort inde kickoff

U17 led hård skæbne mod AGF 

Efter en periode med få kampe i september og oktober venter der U17 en kamprig november. Første opgave var et rivalopgør mod AGF lørdag eftermiddag, og det blev et intenst opgør at se for de mange tilskuere, som var troppet op på anlægget i Randers. Cheftræner Michael Ravn beskriver de første 45 minutter således: 

- Det første kvarter af kampen var med AGF i teten, vi skulle lige finde relationerne i holdet og gav et par farlige situationer væk. Som første halvleg skred frem fik vi bedre og bedre styr på kampen, og vi havde en god periode op mod pausen, hvor vi også kom foran på et flot mål af Lasse Mandal, fortæller cheftræneren.  

Randers drengene var foran med 1-0 ved pausen, og de kom også godt ud til anden halvleg, hvor Emil Kjer blandt andet ramte stolpen efter et flot angreb. Efter en times spil kom AGF tilbage i kampen. Et hjørnesparksmål fra Gustav Schjøtt udlignede opgøret, og det virkede til at påvirke Randers-mandskabet en smule. Selvom gæsterne ikke skabte de store chancer, vippede kampen til udeholdets favør tre minutter før tid. AGF’s Frej Elkjær bragede bolden i mål på et direkte frispark til kampens slutresultat 1-2: 

- Vi led en hård skæbne i anden halvleg. Vi var rigtig gode i det første kvarter og havde også et par gode muligheder for at score til 2-0. Målet til 1-1 ændrede lidt på kampens dynamik, og vi blev måske lidt mere usikre i nogle situationer. Slutteligt må vi også bare anerkende at det var et flot 1-2 mål de lavede, siger Michael Ravn om kampens anden halvleg og fortsætter: 

- Drengene arbejder rigtig godt i dagligdagen. Vi viste udvikling i vores spil under kampen, og det er vigtigt at vi fortsætter det hårde arbejde. Vi har mødt hård modstand i de sidste tre hjemmekampe, og jeg synes vi er blevet bedre kamp for kamp, slutter cheftræner Michael Ravn.

Nu venter der en fed kamp mod Brøndby på lørdag. Sjællænderne har ikke tabt en kamp endnu i denne sæson, så der venter en svær opgave for U17-drengene. 

Kampfakta: 

Randers Freja FC - AGF 1-2 (1-0)  

1-0 Lasse Mandal 38. min
1-1 Gustav Schjøtt 62. min
1-2 Frej Elkjær 86. min

Randers Freja FC stillede med følgende hold: 

6 Lasse Mandal Andersen 
1 Gustav Glargaard Søby 
7 Alexander Risgaard Petersen 
9 Bastian Andersen 
10 Emil Kjer 
3 Malthe Henning 
8 Laurits Raun Pedersen 
5 Christoffer Mygind Hagens 
2 Wilhelm Thomas Køhler Simonsen 
4 Christian Kudsk 
26 Lasse Kryger Ahrentsen 

Reserver:

24 Victor Osse 
14 Frederik Moestrup 
15 Oliver Kahr 
23 Oskar Drachmann Øfverlind 
22 Arian Omarkheil 
20 Bertram Christensen 

U15 fik en vigtig sejr

Randers Freja FC’s U15-drenge tog imod rækkens nummer tre fra AGF, i en kamp hvor holdet skulle forsøge at følge op på den flotte hjemmesejr over FCN. Første halvleg var ikke noget at skrive hjem om for nogle af holdene rent offensivt, mener Søren Emil Overgaard: 

- Generelt fik vi lukket godt ned på AGF’s gode offensiv, hvor vi holder dem på få afslutninger og kun et indlæg gennem hele kampen. AGF var mest på bolden og havde et par afslutninger i første halvleg, hvilket var det eneste folk kunne varme sig på i de første 40 minutter. Vi kom rimelig ubesværet ind på AGF’s banehalvdel, men mangler løsninger til at komme igennem til afslutninger, fortæller cheftræneren.