Randers FC vinder 3-2 over Viborg efter flot comeback

Martin Albrechtsen — 01.07.2022 15:09

Fredag eftermiddag vandt Randers FC sin anden testkamp, da kronjyderne vendte 0-2 til en 3-2 sejr hjemme mod Viborg FF

Fredag eftermiddag testede Randers FC formen af mod 3F Superligakonkurrenterne fra Viborg FF. Og her kunne kronjyderne notere sig for opstartens anden testsejr af to mulige efter et flot comeback, hvor Thomas Thomasbergs tropper vendte 0-2 til en 3-2 sejr over viborgenserne.

Der skulle spilles tre halvlege á 45 minutters varighed i dagens kamp for at give spilleminutter til flest mulige spillere.

I første halvleg havde Randers FC tilløb til flere chancer, hvor bl.a. Stephen Odey og Hugo Andersson var tæt på at få bolden i nettet. I den anden ende diskede Patrik Carlgren op med en rigtig god redning, hvor Simon Graves hjalp til med at få clearet bolden efterfølgende. Halvlegen sluttede dog uden scoringer efter en jævnbyrdig affære, hvorfor de to mandskaber kunne lunte til pause ved stillingen 0-0.

I anden halvleg foretog begge hold flere udskiftninger, og netop indskiftede Younes Bakiz fik scoret og bragt gæsterne foran efter 67 minutters spil, hvor han med stor kvalitet fik indersiden på og placeret bolden uden om Patrik Carlgren ved fjerneste målhjørne. Herefter pressede Randers FC på for en udligning. Og det var lige ved at lykkes, da et godt indlæg fra Jakob Ankersen fandt Alhaji Kamara bagerst i feltet, som med stor springstyrke kom op til bolden og fik headet bolden snært forbi målet. Mod halvlegens afslutning var Jeppe Kudsk og Jesper Lauridsen også tæt på at kunne score for kronjyderne uden at det for alvor blev farligt. Derfor kunne de to mandskaber gå til pause ved stillingen 1-0 til. Viborg FF.

I tredje halvleg fik vi hele fire scoringer. Alassana Jatta fordoblede gæsternes føring, da han scorede til 0-2 efter et dybdeløb, hvor han alene med indskiftede Alexander Nybo sparkede bolden i kassen. Dermed så det ud til at blive et nederlag for Randers FC i holdets anden testkamp her i opstarten. Kronjyderne ville det dog anderledes. For bare seks minutter efter viborgensernes scoring tog Simon Tibbling sagen i egen hånd, da han fremtvang et straffespark efter at være blevet væltet, da han tog et træk i feltet forbi sin direkte modstander. Tibbling stod selv klar ved ellevemeterpletten til at eksekvere, og svenskeren var iskold, da han sikkert sparkede bolden modsat af Mikkel Andersen i Viborg-målet og i netmaskerne. Herefter blev Randers FC ved med at presse på for udligningen. Den kom i det 118. minut efter en utrolig smuk omstilling, hvor Filip Bundgaard med høj fart førte bolden frem af banen, hvorefter han på det rette tidspunkt afleverede til en fremstormende Tobias Klysner, der sikkert og hårdt sparkede bolden i kassen. 2-2! Flot kommet tilbage af randrusianerne, men de var ikke helt færdige endnu. For bare tre minutter senere kunne indskiftede Nicolai Brock-Madsen fuldende comebacket, da han headede bolden smukt i mål efter en glimrende assist og frispark fra Adam Andersson. Fantastisk god moral og godt gået af hele holdet.

Dermed har Randers FC vundet holdets to første testkampe i opstarten til den nye sæson. Næste test er allerede på mandag kl. 13.00 mod Vendsyssel.