Mindeord: Randers FC har mistet en unik medarbejder

13.07.2022 07:24

Per K. Rasmussen, medarbejder i Randers FC JobAkademi, er død. Alt for tidligt er vores kære kollega og ven blevet taget fra os.

En stor Randers FC-personlighed har forladt os. Per K. Rasmussens alt for tidlige død vil sætte sine spor i Randers FC og efterlader et stort hul i vores organisation og hjerter.

Per var en idémager uden lige, og han var med til at ”føde” Randers FC Jobakademi, der blev etableret i 2011. Her har Randers FC i samarbejde med Randers Kommune, Jobcenter Randers, lokale virksomheder og andre aktører gjort en forskel for mange borgere i og omkring Randers.

Siden 2015 har Per været ansat i Randers FC Jobakademi, hvor han har kunnet forene to af sine største passioner – nemlig Randers FC og lokalsamfundets udsatte borgere. Her har han sat aftryk på samtlige initiativer, som Randers FC Jobakademi har været en del af - og dermed været med til at gøre en positiv forskel for rigtig mange borgere. Udover den menneskelige værdi har det også skabt opmærksomhed fra omverdenen, der har fået øjnene op for Randers FC’s initiativer på det sociale område. Mest profileret var ’Minipraktikanterne’, som UEFA lavede en minidokumentar om. Det vigtigste for Per var dog altid det menneskelige aspekt, og at Randers FC på den måde kunne give noget tilbage til samfundet.

De fleste virksomheder har en CSR-strategi, og Per var hovedarkitekten bag Randers FC’s. Han var altid opdateret og på forkant med lovgivningen, og hans krøllede hjerne fik hele tiden idéer til gavn for alle. Han havde et kæmpe netværk i såvel Randers som uden for byen, som samtidig sikrede at mange af idéerne også kunne føres ud i livet.

Vi vil altid mindes ham som en fantastisk kollega og omsorgsfuld ven, der gjorde sit til at skabe godt humør i huset. Han kunne snakke med alle, høj som lav, og vi vil savne ham utroligt meget.

Herfra går der mange tanker til Pers familie. I har mistet en fantastisk mand, far, svigerfar og farfar.

Vi har mistet en unik kollega og ven, og det vil vi markere til sæsonens første hjemmekamp søndag den 24. juli mod OB.

Æret være Pers minde.

På vegne af Randers FC,
Henrik Jørgensen, administrerende direktør