Antallet af sæsonkortholdere er eksploderet: Nu sigter vi mod 2.000 

Mikkel Jensen — 28.07.2022 11:47

Vi har rundet 1.700 sæsonkortholdere i Randers FC, hvilket er ny rekord.

Aldrig har så mange købt sæsonkort til Cepheus Park Randers, og vi vil gerne sige tusinde tak for støtten til alle vores trofaste sæsonkortholdere. Vi har nu rundet 1.700 sæsonkortholdere i klubben, hvilket er ny rekord. 

Vi er virkelig taknemmelige for, at så mange har valgt at tegne sæsonkortabonnement hos Randers FC. Derfor vil vi gerne give lidt tilbage til jer fans. Vi startede i søndags, hvor vi uddelte en gave til Trine, som blev vores sæsonkortholder nummer 1.700. Vi fangede Trine lige efter pausen af opgøret mod OB, og takkede hende for støtten, men det slutter ikke her. 

Den store stigning i antallet af sæsonkortholdere har fået Randers FC til at sætte nye mål, og vi har derfor brug for jeres hjælp. Vi går nemlig efter 2.000 sæsonkortholdere inden efterårssæsonen slutter. Når vi når 2.000 sæsonkortholdere, trækker vi lod blandt ALLE sæsonkortholdere om 60 måneders gratis sæsonkort. Så hvis du vil have chancen for at vinde fem års gratis sæsonkort til Cepheus Park, så prik din kollega, nabo, mor, far eller kammerat på skulderen, og få vedkommende til at købe et sæsonkortabonnement.

På samme måde som vi overraskede Trine i søndags, vil vi uddele gaver til vores sæsonkortholder nummer 1.800 og 1.900. Vi håber, at det allerede er muligt at uddele en gave, når vi næste fredag tager i mod 3F Superligaens nummer to fra AC Horsens. 

Randers FC glæder sig til at byde en masse nye sæsonkortholdere velkommen på Cepheus Park. Du kan købe dit helt eget sæsonkortabonnement her, på forhånd tak for støtten.
 
Som sæsonkortholder kan du i øvrigt glæde dig til det såkaldte “kick-off arrangement”, som er et arrangement eksklusivt for vores sæsonkortholdere, hvor man kan komme tæt på både spillere og trænere, der vil holde oplæg på aftenen. Der vil i øvrigt være lidt godt til ganen i form af stadionpølser og øl/vand på aftenen.

Så hvis du er sæsonkortholder, så sæt allerede nu kryds i kalenderen mandag den 29. August. Vi forventer at kunne åbne tilmeldingen til sæsonkortholder arrangementet i nærmeste fremtid. Så hold øje med din indbakke og/eller Randers FC's hjemmeside. 

Få adgang til Randers FC's hjemmekampe for kun 79 kr!

For blot 79 eller 99 kroner om måneden kan du sikre dig adgang til vores hjemmekampe

i 3F Superligaen og samtidig støtte klubben.

Du får blandt andet: 
- Adgang til alle 3F Superligakampe
- Fast plads og eget navn på sæde
- Egen "fast track" indgang
- Lån af tæppe på stadion (i kolde måneder)
- Adgang til to årlige arrangementer (med spisning og underholdning)
- 2 fribilletter til en valgfri kamp
- Du kan låne dit sæsonkort ud, hvis du ikke selv kan komme på stadion.

OBS. Du binder dig i første omgang i seks måneder, hvorefter der er en måneds opsigelsesperiode.