Billedtekst: Randers FC's administrerende direktør Henrik Jørgensen byder Jan Thomassen velkommen på holdet.

Randers FC forpagter Randers Frejas klubhus: Kok og cafeterialeder ansat

Kristian Fredslund — 10.06.2022 06:54

Det bliver Jan Thomassen, der skal lede cafeteriaet i Randers Frejas Klubhus, som Randers FC har lavet en forpagtningsaftale omkring.

Fra den 1. august vil Randers FC stå for driften af cafeteriaet i Randers Frejas Klubhus, der ligger side om side med Cepheus Park Randers.

- Vi er glade for at have lavet en aftale med Randers Freja om at forpagte cafeteriaet i klubhuset. Det giver os mulighed for selv at lave mad til spillere og personale, og vi vil gerne være med til at skabe nogle rammer, som kan blive et samlingssted for både senior og ungdomsholdene - både for eliten og bredden, fortæller administrerende direktør i Randers FC, Henrik Jørgensen.

Til det er Jan Thomassen blevet ansat som kok og cafeterialeder. Han har senest været i spidsen for Mariagerfjord Golfrestaurant og har sideløbende været en stor del af stadionsalget i forbindelse med Randers FC’s hjemmekampe på Cepheus Park Randers.

- Vi glæder os over at have fået Jan med på holdet. Han har været en rigtig god samarbejdspartner i mange år, og jeg er sikker på, at det bliver et fantastisk samarbejde. Jan er en rigtig dygtig kok, og så har han samtidig et indgående kendskab til klubben, som vi glæder os til at få gavn af, siger Henrik Jørgensen.

Selv glæder Jan Thomassen til at komme i gang på Viborgvej.

- Det bliver et spændende nyt kapitel for mig, og jeg glæder mig til få min daglige gang med Randers FC som omdrejningspunkt. Klubben betyder meget for mig, og jeg har et rigtigt godt forhold til de ansatte i klubben, så det bliver fantastisk at blive en del af dagligdagen i Randers Frejas Klubhus og tæt på maskinrummet i Randers FC, siger Jan Thomassen.

Formand for Randers Freja Fodbold, Lars W. Knudsen, ser frem til, at der kommer mere liv i den rødstensmurede bygning på bakketoppen.

- Det giver os mulighed for at tilbyde Randers Frejas og Randers FC’s spillere og gæster endnu bedre muligheder i hverdagen og i forbindelse med kampe i weekenden, så der bliver forhåbentlig godt med liv og aktivitet i vores fodboldhistoriske bygninger fremadrettet, siger Lars W. Knudsen.