6-2 sejr i første testkamp

Martin Albrechtsen — 26.06.2022 15:25

Randers FC var overlegne i underholdende og målrig første testkamp

De mange fremmødte tilskuere fik noget at klappe af denne solrige søndag, hvor Randers FC sikkert vandt første testkamp i sæsonen mod FC Helsingør med hele 6-2.

Det var et tændt Randers FC-mandskab som fra start af var toneangivende, og som kom med et offensivt udtryk. Alligevel var det FC Helsingør, som kunne notere sig for kampens første scoring, da FC Helsingør topscoreren fra sidste sæson, Tonni Adamsen, scorede sikkert bag Jonas Dakir. Fire minutter senere var Randers FC lige ved at svare igen, da den 17-årige nigerianske prøvespiller, Mustapha Isah, løb dybt, tæmmede bolden flot, fik bolden forbi Helsingør-målmand Mielitz, hvorefter en forsvarsspiller reddede bolden på stregen og ud til hjørnespark. Tæt på for lynhurtige Mustapha Isah. På det efterfølgende hjørnespark fik kronjyderne dog scoret, da en umarkeret Stephen Odey bagerst i feltet sikkert kunne score og udligne til 1-1. Stephen Odey startede inde i startopstillingen i stedet for Nicolai Brock-Madsen, som eller var tiltænkt en startplads, men som måtte melde afbud kort før kampstart grundet en skade i opvarmninge.

Herefter trykkede Randers FC for alvor på, og det lønnede sig i det 29. minut, hvor et perfekt slået hjørnespark fra nytilkomne Adam Andersson fandt Hugo Andersson, der steg til vejrs i feltet og stangede bolden flot i mål. 2-1 til Randers FC efter et flot svensk Andersson-samarbejde. Og så skulle man måske tro, at Randers FC stoppede lidt op efter føringsmålet, men nej. Thomas Thomasbergs offensive Randers FC-tog kom stadig buldrende. Og i det 37. minut kastede det en flot scoring af sig, da en yderst velspillende Frederik Lauenborg på elegant vis flugtede bolden i kassen efter et suverænt indlæg fra Adam Andersson på højrekanten. Det var virkelig et flot mål, hvorfor de to hold kunne lunte til pause ved stillingen 3-1.

Anden halvleg var knapt begyndt, før indskiftede Simon Graves fortsatte målfesten med sin scoring til 4-1. Graves headede bolden sikkert i mål efter endnu et godt hjørnespark fra Adam Andersson. Det var tredje assist fra vores nye svenske back i hans første kamp for Randers FC. Stærkt! FC Helsingør fik dog reduceret til 4-2, da Robert Marcus fra Helsingør scorede et særdeles flot mål fra distancen, da han krøllede bolden op i krogen. Flot mål og uden chance for Jonas Dakir.

Med 25 minutter igen fik Marvin Egho, der ikke har spillet en kamp for Randers FC siden november 2021, scoret til stillingen 5-2. Egho viste, at han ikke har glemt målnæsen og stod det rigtige sted i feltet, da Tosin Kehinde sendte et hårdt og fladt indlæg ind i boksen, som den østrigske angriber fik skubbet i mål. Det lignede længe kampens slutresultat, da kampen herefter faldt lidt i tempo. Men Randers FC fik skruet op for tempoet og presset i kampens afslutning. Og i det 82. minut fik Björn Kopplin scoret til 6-2, da tyskeren satte indersiden på og sikkert scorede. Kopplin var i øvrigt anfører i 2. halvleg, mens Frederik Lauenborg var det i 1. halvleg.

Dermed sluttede Randers FC's første testkamp med en overlegen 6-2 sejr over FC Helsingør.

Tak for opbakningen til de mange fremmødte tilskuere.

Næste testkamp er fredag eftermiddag hjemme mod Viborg FF.