Lars Rønbøg, Getty Images

Udsolgt på udebaneafsnittet til søndagens kamp – nu kun salg til Randers FC-fans

Kristian Fredslund — 15.05.2022 09:15

Der bliver fyldt med udefans på Mascot-tribunen til søndagens kamp på Cepheus Park Randers kl. 16.00 mellem Randers FC og F.C. København – og der kommer mange på hele stadion!

Med en sejr på søndag på Cepheus Park Randers kan F.C. København med stor sandsynlighed kalde sig danske mestre, og udsigten til det har gjort, at der nu er udsolgt på udebaneafsnittet til kampen. Det oprindelige udebaneafsnit på stadion blev hurtigt udsolgt, og derfor valgte Randers FC at åbne hele endetribunen, Mascot-tribunen, op for FCK-fans.

Nu er den også udsolgt, og det er derfor ikke muligt for yderligere FCK-fans at komme ind og overvære kampen. Vi vil i den henseende gerne gøre opmærksom på, at man ikke kan få adgang til andre afsnit på stadion, hvis man er iklædt udeholdets tøj og/eller udviser fantilhørsforhold til udeholdet.

For at undgå, at der vil komme F.C. København-fans på hjemmeafsnittene, har vi valgt nu kun at sælge til tidligere billetkøbere til Randers FC’s hjemmebaneafsnit. Der er også gang i billetsalget her, og vi håber på, at vi får fyldt stadion så meget som muligt til den vigtige kamp, hvor Randers FC spiller om at sikre en af de pladser, der kan give europæisk adgang til næste sæson.

Prisen er 150 kroner for voksne og 50 kroner for børn (4-16 år).

Du kan købe billet på https://billet.randersfc.dk

Spørgsmål vedrørende billetter kan sendes til [email protected]