U19 slutter flot forårssæson af med knebent nederlag

Martin Albrechtsen — 31.05.2022 08:49

Det blev til et knebent nederlag for U19, da talenterne i denne weekend afsluttede en flot forårssæson

Vores U19-ligahold sluttede i weekenden sæsonen af med et knebent 2-1 nederlag ude mod Lyngby Boldklub. Det ændrer dog ikke ved, at det har været en flot forårssæson for U19-holdet.

Jeppe Kudsk scorede et flot mål efter hjørnespark fra Villads Westh i 2-1 nederlaget i Lyngby. U19-talenterne slutter samlet på 7. pladsen i U19-ligaen og blev nummer fire isoleret set i foråret, hvilket glæder U19-cheftræner Hans Paarup.

- Vi kommer fint fra start og er dominerende i de første 10-15 minutter og har en stor chance ved Dion Veliqi, hvor vi kan komme foran. Efter minut 15 får Lyngby mere overtag og en scoring til dem giver dem mere momentum, og vi har det sværere på bolden. Vi scorer et flot mål på hjørnespark ved Jeppe Kudsk og kan derfor gå til pause med 1-1.

- I 2 halvleg er det lidt afvekslende indtil midtvejs, hvor en meget voldsom aktion fra Lyngby gav rødt kort og en brækket næse til Andreas Pisani. Desværre løste vi overtallet meget lidt godt og fik ikke produkt af det, selvom en enkelt stor chance kunne have givet os en føring. Lyngby var ikke meget ved vores felt, men i en enkelt situation gav en løs bold i feltet desværre en afgørende scoring. Vi prøvede at pumpe bolde ind mod deres felt til slut, og det blev kun til en enkelt chance, der desværre ikke gav mål. En ærgerlig afslutning på en ellers flot forårssæson. Vi slutter som nummer syv i ligaen og blev nummer fire isoleret set i foråret, hvilket vi godt kan glæde os over.

Kampfakta:
Lyngby Boldklub - Randers Freja FC 2-1 (1-1)
1-0 (18.)
1-1 (36. Jeppe Kudsk)
2-1 (86.)

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jeppe Ørris - Andreas Pisani (68. Christian Lund), Mikkel Brund, Jeppe Kudsk, Malik Larsen -Andreas Skov (75. Mads Christiansen), Villads Westh, Oliver Jensen, Victor Msabaha -Laurs Skjellerup, Dion Veliqi (56. Gustav Holm)

U19 var ikke ene om at være i aktion i denne weekend. Vores U17-ligahold var også i aktion, da de fredag hjemme tabte 1-2 til U17-ligaens tophold, FC København. Frederik Mikkelsen scorede det enlige mål for Randers Freja FC i kampen. 

Kampfakta:
Randers Freja FC - FC København 1-2 (0-2)
0-1 (2.)
0-2 (18.)
1-2 (87. Frederik Mikkelsen)

U17-ligaholdet har stadig tre kampe tilbage i sæsonen, og indtager i øjeblikket en flot 5. plads i ligaen.

MAKEEN Energy er Talentpartner i Randers FC.