Højdepunkter: Randers FC - FCK 0-2

Martin Albrechtsen — 16.05.2022 06:56

Se alle højdepunkterne fra den underholdende kamp her

Søndag eftermiddag krydsede Randers FC klinger med mesterskabsfavoritterne fra FC København foran godt 8.000 tilskuere hjemme på Cepheus Park Randers.

Og det var et tændt kronjysk mandskab, som kom ud af startblokken. Randers FC var især stærke i det første kvarter af kampen, hvor kronjyderne endda kunne have været foran med 2-0. Herefter skruede FCK bissen på, og kun en velspillende Patrik Carlgren kunne forhindre mesterskabsbejlerne i at være foran ved pausen.

I 2. halvleg fik gæsterne scoret to gange og formentlig sikret sig det danske mesterskab, da Hakon Arnar Haraldsson og Khouma Babacar scorede målene. Randers FC var dog tæt på at bringe spænding ind i kampen ved stillingen 0-1, da Filip Bundgaard efter et fikst træk blev nedlagt i feltet. Desværre brændte Stephen Odey fra ellevemeterpletten, hvorfor det hele sluttede med et 0-2 nederlag til de kommende danske mestre.

Se alle højdepunkterne fra kampen i videoen herunder.