Højdepunkter: FC Midtjylland - Randers FC 3-2

Martin Albrechtsen — 23.05.2022 07:53

Se alle højdepunkterne fra den underholdende kamp mod FC Midtjylland

Søndag aften skulle Randers FC forsøge at lave overraskelsen og jagte håbet om europæiske pladser i næste sæson, da kronjyderne gæstede MCH Arena og FC Midtjylland.

Gustav Isaksen og Anders Dreyer gjorde det svært for Thomas Thomasbergs tropper, da de begge fik scoret i 1. halvleg. Tosin Kehinde fik dog bragt tro og håb tilbage på Randers FC-holdet, da han kort før pause reducerede til 2-1 efter et fremragende indlæg fra Jakob Ankersen.

Og da Filip Bundgaard fik scoret og udlignet til 2-2 via Henrik Dalsgaards fod i 2. halvleg, blev det for alvor spændende i Herning. Men Evander ville det anderledes, da han ti minutter før tid scorede et flot frisparksmål fra distancen.

Derfor sluttede sæsonen med et 3-2 nederlag ude til sølvvinderne fra FC Midtjylland efter en historisk god sæson for Randers FC.

Se alle højdepunkterne fra kampen i videoen herunder.