Brock-Madsen steg op og stangede sejren hjem trods en time i undertal

Oliver Maltha — 01.05.2022 19:19

Randers FC overtog femtepladsen fra Brøndby efter en hård hjemmekamp, hvor man vandt 2-1 trods undertal i hele 60 minutter.

Søndag eftermiddag var det igen tid til 3F Superligabold på Cepheus Park Randers, da Randers FC tog imod Brøndby IF i 28. spillerunde. Her skulle Randers FC forsøge at ride videre på bølgen efter sidste uges flotte sejr i Parken, mens Brøndby skulle forsøge at komme tilbage på sporet efter en dårlig forårssæson. Der var tre vigtige point på spil, da Randers FC med en sejr kunne overhale Brøndby IF i tabellen, og det blev en kamp, hvor Randers FC viste hvad de er lavet af.

Kampens indledning var utrolig rodet, og ingen af holdene kunne ikke rigtig sætte det flotte fodboldspil sammen. Brøndby var bedst spillende i de første 30 minutter, hvor de blev farligere og farligere. Randers FC var bagefter i denne periode, og det blev de også straffet for. I det 26. minut sendte Blas Riveros et indlæg ind i hovedet af den unge Brøndby-angriber, Mads Kvistgaarden, som stangede bolden i kassen til en, desværre fortjent, Brøndby IF-føring. Blot få minutter senere blev arbejdsbetingelserne for en Randers FC-sejr forværret, da Stephen Odey fik direkte rødt efter en konfrontation med Brøndby IF’s Joe Bell.

Hvis man troede at Randers FC ville lægge sig fladt ned herefter, så tog man fejl. I det 35. minut tog Jakob Ankersen sagerne i egen hånd, og afdriblede Brøndby-forsvaret, hvorefter han blev nedlagt – og så var der straffespark til Randers FC. I Odeys fravær gik Lasse Berg Johnsen til pletten og eksekverede stensikkert, og så stod det 1-1 på Cepheus Park Randers. Mere skete der ikke i første halvleg, og så kunne Randers FC gå til pause med 1-1 velvidende, at der ventede en svær opgave i anden halvleg.

Starten på anden halvleg var som ventet med et højt Brøndby-pres. Indenfor de første syv minutter var det et Brøndby-pres med masser af indlæg og hjørnespark, som Randers FC stod flot i mod. Det virkede som om, at der i pausen var talt om, at det med at stille sig ned i eget felt i 45 minutter ikke var en god løsning. For i minutterne efter Brøndby-presset, var Randers FC farlige. Gode kombinationer på kanterne og i feltet endte i klumpspil, hvor bolden altså var tæt på at falde ned til en Randers FC-spiller, men helt farligt blev det ikke.

Som kampen skred frem, blev chancerne til Brøndby større. Den tidligere Randers-spiller, Mathias Greve, blev skiftet ind, og få minutter senere var han tæt på en assist, da han spillede en holdkammerat helt fri foran mål. Heldigvis for Randers FC, sparkede han bolden på overliggeren. Få minutter senere var Brøndby IF igen tæt på. Denne gang med et hovedstød tæt under mål, men bolden røg langt over mål.

Randers FC forsøgte hele tiden at slå igen, og midt i Brøndby-dominansen skete det. Et perfekt slået hjørnespark fra Frederik Lauenborg endte lige i panden på Nicolai Brock-Madsen, som majestætisk headede bolden i kassen til en 2-1-føring – og så gik Cepheus Park Randers amok. De sidste minutter af kampen blev ét stort Brøndby-pres, men Randers FC fik afvist de mange indlæg, og så kunne Randers FC, efter en mandfolkeindsats, fejre en fantastisk 2-1-sejr.

Næste kamp er ude mod Silkeborg IF på fredag d. 6. maj, hvor vi håber at se mange Randers FC-fans i Søhøjlandet. Du kan få kampbillet og bus tur-retur til Silkeborg for 200 kr. Du kan købe billet til kampens her: https://billet.randersfc.dk

Startopstilling med ændringer:
Patrik Carlgren – Bjørn Kopplin, Simon Piesinger, Simon Graves, Oliver Bundgaard – Tosin Kehinde (91. Jesper Lauridsen), Frederik Lauenborg (93. Hugo Andersson), Lasse Berg Johnsen, Jakob Ankersen (70. Tobias Klysner) – Vito Hammershøy-Mistrati (70. Nicolai Brock-Madsen), Stephen Odey.

Dagens kampsponsor: Bilka

Kampens Randers FC-spiller (stem af fansene via Randers FC-appen): Lasse Berg Johnsen

Kampens tilskuertal: 7.356