Thomasberg før SIF-kamp: Bliver spændende og intenst

Martin Albrechtsen — 18.04.2022 12:37

Thomas Thomasberg glæder sig til tirsdagens møde med formstærke Silkeborg IF

Cheftræner Thomas Thomasberg glæder sig til tirsdagens hjemmekamp mod Silkeborg IF, som han spår bliver en spændende og intens kamp.

- Vi glæder os til kampen. Vi skal møde endnu et dygtigt hold, men det er der jo kun her i Mesterskabsslutspillet, fortæller Thomasberg.

Randers FC besejrede Silkeborg IF for godt en måned siden, den 13. marts, med 2-1 hjemme på Cepheus Park Randers. Silkeborgenserne har dog siden besejret både Brøndby IF og FC København med hhv. 3-0 og 3-1, så det er et dygtigt og formstærkt mandskab, som kronjyderne tirsdag aften skal op imod.

- Det er et rigtig fint mandskab. Jeg synes, vi har vist, at vi godt kan spille op med dem. Det er et godt hold. De har selvfølgelig de tre i front (VHS: Vallys, Helenius og Sebastian Jørgensen), som har scoret en masse mål og lavet en masse assists. Så dem skal vi selvfølgelig have pakket ind. Jeg synes, vi fandt en god kombination af både direkte spil, hårdt presspil og også havde fat i bolden i sidste kamp mod Silkeborg. Så det er jo en masse af de ting, vi skal have frem igen. Jeg synes, det er to hold, der på dagen kan levere rigtig flot fodbold, siger Thomas Thomasberg.

Cheftræneren roser desuden Randers FC-fansene og tilskuerne på Cepheus Park Randers, som har leveret sublim støtte og stemning ved de seneste kampe. Opbakningen hjælper holdet, understreger Thomasberg, som håber på ligeså god støtte igen i morgen aften hjemme mod Silkeborg.

- Jeg må stadigvæk rose den stemning, der har været her de sidste par kampe. Det hjælper os. Så lad os få folk på stadion igen i det her dejlige forårsvejr, der begynder at ligne sommer, udtaler Thomasberg.

Der er kampstart mod Silkeborg IF tirsdag aften kl. 19.00 på Cepheus Park Randers.

Du kan købe billetter til kampen her: https://billet.randersfc.dk

Spar penge og bliv sæsonkortholder for kun 79 eller 99 kr om måneden her: https://billet.randersfc.dk

Husk, der er festligt fanzone arrangement på AMFI-området (ved indgang B) med start fra kl. 17.00. Her er der bl.a. happy hour på øl/vand den første time fra kl. 17.00-18.00, hyggelig stemning med musik samt en masse sjove og fede aktiviteter. 

Thomas Thomasberg er sponsoreret af Hvidsten Kro.