Randers FC skriver kontrakt med 16-årige Nikolaj Krogh

Martin Albrechtsen — 15.04.2022 09:36

Randers FC har skrevet kontrakt med talentfulde Nikolaj Krogh fra U17-ligaholdet

16-årige Nikolaj Krogh Andreassen har skrevet under på en 3-årig DBU trainee-kontrakt med Randers FC gældende fra 1. juli 2022. Det glæder den talentfulde spiller fra U17-ligaholdet, der også har vist sig godt frem sammen med Superligaspillerne med mål til følge på Reserveligaholdet.

- Jeg er super glad for at have skrevet under med Randers FC, og at klubben har vist mig den tillid. Det giver endnu mere motivation, og nu ser jeg egentlig bare frem til at blive ved med at knokle på og udvikle mig mest muligt hver dag, så jeg en dag kan spille på det højeste niveau, fortæller en glad Nikolaj Krogh.

Nikolaj Krogh er en yderst talentfuld ung spiller, som har udviklet sig markant, siden ankomsten som U13-spiller fra samarbejdsklubben SIF Assentoft.

- Nikolaj Krogh er en dygtig ung mand, en holdspiller med respekt for sine omgivelser og en ydmyg tilgang til altid at kunne udvikle sine kompetencer. Hvilket han virkelig har gjort over de 5-6 år, han har været i klubben. Han spiller primært på midtbanen, enten som kant eller central midt, hvor han fungerer som en tovejs spiller. Han er en speciel motor, da han både er meget hurtig og samtidig udholdende i både sprintkapacitet og på distancen. Han har også en næse for mål, især fra kantpositionen, hvor han allerede har scoret 2 mål i reserveligaen samt en håndfuld mål i U17-ligaen via både gode indløb i feltet, men også gode driblinger og afslutninger, udtaler U17-cheftræner, Michael Ravn.

- Nikolaj fik sin fodboldopdragelse i vores partnerklub SIF Assentoft, inden han som U13 spiller flyttede ind til Randers Freja FC. Efter folkeskolens 9. klasse tog Nikolaj 10. klasse på Randers Realskole. Nu går Nikolaj på Tradium i 1. HHX, siger Talentchef i Randers FC, Peter Elstrup.

Fakta:
Navn: Nikolaj Krogh Andreassen
Født: 17. juni 2005
Position: Midtbane
Tidl. klubber: SIF Assentoft, Randers Freja FC
Skole: Randers Realskole, HHX Tradium Randers