Kom til Verdensmålsfestival den 29. april

Martin Albrechtsen — 20.04.2022 10:26

Sammen med Randers Kommune inviterer vi til Verdensmålsfestival den 29. april på Jens Otto Krags Plads og i resten af byen

Ansvarligt forbrug og produktion er et af FN’s 17 verdensmål, og i Randers FC bestræber vi os på at genbruge og reducere vores forbrug.

Derfor har vi bl.a. givet vores gamle stadionlamper nyt liv og værdi i stedet for at smide dem ud. I samarbejde med virksomheden WallPipe er de gamle stadionlamper, som har oplyst stadion i mere end 20 år, således blevet omdannet til unikke stadionlamper.

Sammen med Randers Kommune inviterer vi til Verdensmålsfestival den 29. april på Jens Otto Krags Plads og i resten af byen. Her kan du blive inspireret til en mere bæredygtig hverdag og være med til at holde en festlig fejring af FN’s 17 verdensmål.

På festivalen er der et væld af bæredygtige oplevelser for både små og store. Randers FC er naturligvis repræsenteret til Verdensmålsfestivalen. Ved Verdo's stand kan du således dyste mod Randers FC-spillere om at score et verdensmål.

Festivalen foregår fredag den 29. april på Jens Otto Krags Plads fra 14-21.30 og i resten af midtbyen fra 10-22. Vi ses!

Læs mere om Verdensmålsfestivalen ved at trykke her.