Lars Rønbøg, Getty Images

Ankersen: Viser at vi er berettiget til at være med

Kristian Fredslund — 24.04.2022 20:05

Matchvinder Jakob Ankersen havde store roser til overs for sine holdkammerater efter 1-0-sejren i Parken over F.C. København.

Efter tre nederlag i træk i 3F Superligaens Mesterskabsspil blev det atter til en sejr for Randers FC, da Jakob Ankersens enlige mål sikrede at alle tre point kom med hjem i bussen til Randers.

Matchvinder i Parken – det er vel ikke så ringe en titel?


- Nej, bestemt ikke. Der kunne da være værre steder at blive det, men det var en bundsolid arbejdssejr. Der har været lidt snak om vi er berettiget til at være med i Mesterskabsspillet, og det synes jeg vi viser i dag, hvor vi via en rigtig god arbejdsindsats over hele linjen tager sejren. Det var fuldt fortjent, at vi nappede de tre point, siger Jakob Ankersen.

Forude venter en hjemmekamp på Cepheus Park Randers på søndag den 1. maj mod de forsvarende danske mestre fra Brøndby IF. Opskriften til succes i den kamp er såre simpel ifølge Ankersen.

- Det er de samme dyder, der skal til i næste kamp. Nu slog vi dem sidste, så det kan være, at de prøver at opfinde noget, men hvis vi lægger samme indsats for dagen, så kan det kun blive godt.

Du kan købe billet til kampen på https://billet.randersfc.dk

Jakob Ankersen er personligt sponsoreret af Maretti Trægulve