Randers FC vinder og bryder OB's sejrsstime i Reserveligaen

Martin Albrechtsen — 23.03.2022 15:58

Randers FC vandt for anden kamp i streg i Reserveligaen, da OB her til eftermiddag blev besejret på udebane med 2-0.

Onsdag eftermiddag gæstede Randers FC Ådalen og OB, da de to hold mødtes i Reserveligaen, hvor de stribede før dagens kamp havde vundet tre kampe ud af tre mulige. Der blev dog lavet om på OB's sejrsstime efter dagens kamp.

Randers FC kom ud til kampen i et højt pres og med god energi. Herefter indtraf en længere OB-periode, hvor de stribede fik deres spil til at flyde, og hvor kronjyderne kom til at stå for langt tilbage. Efter cirka en halv times spil erobrede Randers FC bolden højt på banen og kom afsted i en kontra, hvor Tobias Klysner satte sig igennem og kunne spille bolden på tværs til Nicolai Brock-Madsen, der sikkert kunne score og dermed bringe randrusianerne foran. I resten af halvlegen var Randers FC fornuftige i det høje pres og havde en fin boldomgang, hvor OB engang imellem fik presset gæsterne ned via deres hurtige spil.

I pausen skete der noget spektakulært, da OB skiftede samtlige spillere. Det var derfor et noget yngre hold, som Randers FC var oppe imod i en 2. halvleg, hvor kronjyderne havde endnu bedre styr på dagens modstander. Det var Randers FC, som trykkede mest på i 2. halvleg og som skabte de største chancer. Det var derfor heller ikke overraskende, at gæsterne fra Kronjylland fordoblede føringen til 2-0 cirka 10 minutter før tid. Det var indskiftede Gustav Holm fra U19-ligaholdet, som scorede et flot mål fra kanten af feltet på et fint skud.

- Vi havde nok et lidt mere erfarent hold, end OB havde. Jeg synes, at sejren er fortjent. Generelt en godkendt indsats, men ikke perfekt. Der var perioder af kampen, hvor vi burde have haft bedre fat, fortæller assistenttræner Rasmus Bertelsen, der står i spidsen for reserveligaholdet.

OB - Randers FC 0-2 (0-1)
0-1 (30. Nicolai Brock-Madsen)
0-2 (80. Gustav Holm)