Odey efter 1-1: Vi blev ved med at kæmpe

Martin Albrechtsen — 20.03.2022 16:36

Stephen Odey roser holdets mentalitet og ser frem til mesterskabsspillet efter dagens remis i Haderslev

Stephen Odey roser sit holds mentalitet efter dagens 1-1 resultat ude mod SønderjyskE.

- Det var en svær kamp for os i dag. Det var en fysisk hård kamp, og vi kæmpede. Thomasberg havde fortalt os, at kampen ville blive sådan. Så det handlede bare om at kæmpe, uanset om de eller vi scorede først, vi skulle bare kæmpe videre og ikke stoppe, fortæller Odey og fortsætter:

- De scorer et fantastisk mål. Ingen kan påtage sig skylden for deres mål. Det var et godt mål, og det sker bare nogen gange i fodbold. Jeg er vild med vores mentalitet. Vi blev ved med at kæmpe for hinanden efter deres mål. Vi scorer på straffespark, og jeg er glad for mit mål og at kunne hjælpe holdet. 

Ifølge Stephen Odey kan holdet tage den gode mentalitet videre med ind i Mesterskabsspillet, som han og holdkammeraterne ser frem til. 

- Den mentalitet kan vi tage med herfra. Uanset hvad der sker, skal vi blive ved med at fokusere og kæmpe. Nu skal vi bruge landskampspausen på at restituere og fokusere på det kommende top 6-slutspil. For vi ved, det er dygtige modstandere, som vi skal op imod. Vi ser virkelig frem til mesterskabsspillet og top 6, understreger Odey.

Randers FC spiller første kamp i mesterskabsspillet søndag den 3. april kl. 16.00 ude mod Brøndby IF.

Stephen Odey er sponsoreret af Nordicals.