Malene Tonnesen skal skabe oplevelser i Randers FC

Kristian Fredslund — 16.03.2022 14:44

26-årige Malene Tonnesen er blevet ansat som Oplevelsesmanager i Randers FC, hvor hun fremadrettet skal medvirke til bedre oplevelser og være med til at få endnu flere tilskuere på stadion til Randers FC’s hjemmekampe.

Randers FC har søgt efter en Oplevelsesmanager til at sætte skub i tiltag og initiativer, der får flere tilskuere til Randers FC’s hjemmekampe. Hun er nu fundet i Malene Tonnesen, der er projektansat til netop det formål.

Malene har tidligere været i praktik i Randers FC kommunikations- og eventafdeling, mens hun færdiggjorde sin bachelor i International Hospitality Management, som blev afsluttet i starten af 2022.

Hendes teoretiske viden koblet sammen med hendes viden om og erfaring fra Randers FC skal nu medvirke til at skabe endnu bedre stadionoplevelser og flere tilskuere på Cepheus Park Randers. En opgave hun skal løfte i tæt samarbejde med kollegaerne på administrationskontoret.

- Jeg glæder mig til at være med til at forbedre oplevelserne og kunderejsen for de fans, der allerede kommer på stadion og samtidig arbejde hårdt for at endnu flere vil være en del af de oplevelser, som vi kan give dem på vores fantastiske stadion. Det på banen kan jeg ikke gøre meget ved, men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at vi uden for banen kan levere nogle fede oplevelser både på og uden for kampdage, siger Malene Tonnesen.

Malene havde første officielle arbejdsdag i fredags og kan kontaktes på [email protected]