Kom til klubfællesskabsdag den 13. april mod FC Midtjylland

Martin Albrechtsen — 24.03.2022 10:45

Alle moder- og samarbejdsklubber i Randers FC Klubfællesskabet inviteres til Klubfællesskabsdag den 13. april hjemme mod FC Midtjylland

Kære alle moder- og samarbejdsklubber,

Sæt kryds i kalenderen. I inviteres hermed til Klubfællesskabsdag onsdag den 13. april hjemme mod FC Midtjylland.

Vi håber, I kan samle en masse medlemmer til kampen mod FC Midtjylland, der bejler til mesterskabet. Godt nok spilles kampen om aftenen kl. 18.30, men det er dagen før Skærtorsdag, så de fleste har fri dagen efter.

Vi glæder os til at hylde jer på stadion, hvor alle moder- og samarbejdsklubber bl.a. vil gå en runde omkring banen, mens publikum klapper og holdets logoer vil blive vist på storskærmene.

Det bliver en festlig aften, hvor I bliver hyldet på stadion, så husk at tage jeres klubs trøjer på.

Alle ungdomsmedlemmer og trænere/ledere fra hvert U-hold kan komme gratis ind til kampen. Hvert ungdomsmedlem kan yderligere invitere 1 forældre.

Vi arbejder desuden på et festligt arrangement på AMFI-området (ved indgang B), som starter ca. to timer før kampen. Her vil der bl.a. være musik, underholdende aktiviteter og salg af øl/vand. Vi vil løbende kommunikere ud om dette arrangement frem mod den 13. april.

Sådan foregår tilmeldingen til klubfællesskabsdagen:
Tag fat i jeres kontaktperson i jeres klub. Kontaktpersonen tilmelder jer og sender en liste med det samlede antal deltagere fra jeres klub til Malene Tonnesen på [email protected]

Vi glæder os til at se jer!