Carlgren: På tide vi vinder i Brøndby

Martin Albrechtsen — 01.04.2022 03:45

Patrik Carlgren ser frem til Mesterskabsspillet, for andet år i træk, som indledes ude mod de danske mestre, Brøndby IF, søndag eftermiddag.

Vores dygtige målmand, Patrik Carlgren, glæder sig til, at Randers FC tager hul på Top 6 og Mesterskabsspillet, for andet år i træk, når kronjyderne gæster de danske mestre fra Brøndby IF søndag eftermiddag.

- At komme i Top 6 og spille mod de bedste. Det er stort for Randers, alle os spillere, byen og klubben. Det er rigtig, rigtig stort, fortæller Patrik Carlgren.

På trods af, at Randers FC's budget ikke er blandt de største i 3F Superligaen, er det alligevel lykkedes kronjyderne på imponerende vis at spille sig med i det fornemme selskab, Mesterskabsspillet, for andet år i træk. Ifølge Carlgren skal forklaringen bl.a. findes i et unikt sammenhold og kompetent lederskab.

- Vi har et godt hold, god ledelsesstab, gode spillere, og så har vi et rigtig godt sammenhold på holdet, siger Carlgren, som glæder sig til søndagens udekamp mod Brøndby IF.

- Det bliver fedt. Det er altid fedt at spille på Brøndby Stadion. Det bliver forhåbentlig en god fodboldkamp med mange tilskuere, udtaler den svenske keeper.

Randers FC har dog ikke den bedste statistik på Brøndby Stadion, hvor vi skal helt tilbage til 2014 for at finde den seneste kronjyske sejr på Vestegnen. Hvis det står til Carlgren, skal der nu laves om på det.

- Nu er det på tide, at vi vinder i Brøndby, understreger Carlgren.

Der er kampstart på Brøndby Stadion søndag kl. 16.00.

Patrik Carlgren er sponsoreret af Scanditek it solutions