Vito efter 2-2: Overordnet set en god kamp

Martin Albrechtsen — 06.02.2022 12:55

Vito kalder dagens træningskamp mod FC Oleksandria for en god test og et godt match.

Randers FC spillede i dag 2-2 mod ukrainske FC Oleksandria i kronjydernes første testkamp under træningslejren i Tyrkiet. Og det var ifølge Vito Hammershøy-Mistrati en god test og et godt match.

- Jeg så det som en kamp, der var noget sværere end forventet. Jeg synes, det var et rigtig godt hold, vi mødte med gode spillere. Jeg vil næsten sige, at stort set i hele 1. halvleg, der havde vi det svært. I anden halvleg var det vendt fuldstændig på hovedet. Der var det os, der var dominerende og ovenpå. Overordnet set en god kamp, synes jeg. Man ved aldrig rigtig, hvad man får her i Tyrkiet, men den her kamp kan vi godt tage noget med fra, fortæller Vito Hammershøy-Mistrati.

Kaptajn Vito kom også selv på tavlen, da han klappede bolden ind fra distancen. Et rigtig flot langskudsmål af midtbanekreatøren.

- Jeg råber faktisk selv, at Tosin skal slå den til bagerste stolpe, fordi Haji (Kamara) og Stephen (Odey) står klar til at heade den ind, men så vælger han at spille den bagud til mig i stedet for, og så klapper jeg den bare ind, siger Vito med et smil på læben.

Vito Hammershøy-Mistrati vurderer, at Randers FC rent formmæssigt er klar til forårets vigtige kampe.

- Vi ligner nogen, der er klar til at spille i morgen. Det var ikke vores bedste kamp i dag, men når man kigger på træningsniveauet og på formen og det overordnede billede, så synes jeg, alle folk er der, hvor de skal være. Der er benhård konkurrence om pladserne, så vi ved ikke engang, hvem der kommer til at spille. Fordi det er så tæt, når der er så mange gode spillere, udtaler Vito Hammershøy-Mistrati.

Med kun 11 dage tilbage til braget i Leicester i 1/16-finalen I Conference League, melder Vito Randers FC-mandskabet klar til kamp, og spillerne glæder sig, beretter han om.

- Vi er klar, og vi glæder os. Vi snakker selvfølgelig også om det på værelserne. Det bliver stort, understreger Vito Hammershøy-Mistrati.

Vito Hammershøy-Mistrati er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland.