Randers FC delte i Farum efter en jævnbyrdig kamp

Kasper Mailund — 27.02.2022 16:34

Randers FC spillede 0-0 efter en jævnbyrdig kamp på Right to Dream Park i Farum. En kamp hvor begge hold havde flere store chancer for at score, hvor især Randers FC pressede godt på mod kampens afslutning. Bolden ville dog ikke i nettet i dag, og de randrusianske spillere måtte derfor rejse hjem til Kronjylland med ét enkelt point.

Det var holdet fra Farum som startede kampen bedst på bolden, uden dog for alvor at blive farlige. Fem minutter inde i kampen fandt FC Nordsjællands Magnus Kofod fra midten den nyindkøbte Mads Hansen som her headede bolden et pænt stykke over målet.

Det var dog spillerne fra Randers FC som fik kampens første store chance efter små femten minutters spil, hvor Vito Hammershøy-Mistrati efter et frispark i Randers FC’s højre side fandt Frederik Lauenborg ved bagerste stolpe, som her fik sendt et godt hovedstød afsted mod nederste venstre målhjørne, men desværre for Randers FC fik FC Nordsjællands keeper Andreas Hansen fingerspidserne på og fik skubbet bolden på stolpen og udover baglinjen.

Kort efter fik FC Nordsjælland en fin mulighed i den anden ende, hvor Oliver Antman fra kanten af feltet fik sendt en skud afsted mod mål, men her stod Patrik Carlgren klar på stregen og fik reddet bolden uden de større problemer.

Efter små tredive minutter havde nordsjællanderne deres første store chance i kampen efter et indlæg fra FC Nordsjællands højre side, som endte for fødderne af en helt fri Andreas Schjelderup, men Patrik Carlgren kom godt ud af sit mål og fik blokeret skuddet fra det norske stortalent. Det efterfølgende kvarter af første halvleg bød ikke på de store chancer, og holdene kunne derfor gå til pause 0-0, efter en jævnbyrdig første halvleg.

Efter pausen kom spillerne fra Randers FC bedst ud, hvor de trykkede på fra start. Her var Vito Hammershøy-Mistrati tæt på at kunne bringe Randers FC foran efter et hjørnespark i venstresiden, som sejlede lige igennem det lille felt og videre forbi bagerste stolpe, men bolden udeblev for målnettet og der stod dermed stadig 0-0 på måltavlen.

Ti minutter inde i 2. halvleg var det holdet fra Farum som fik kampens næste store chance. Her fandt Oliver Rose-Villadsen med et indlæg fra FC Nordsjællands højreside Daniel Svensson ved bagerste stolpe, som fik sendt et fornuftigt hovedstød afsted mod modsatte stolpe, men endnu engang stod en velspillende Patrik Carlgren klar mellem stængerne, og fik grebet kuglen.

Efter en periode hvor FC Nordsjælland pressede højt på Randers FC’s banehalvdel, lykkedes det de randrusianske spillere at skabe en stor chance på en omstilling, her fandt Simon Tibbling, Björn Kopplin i et overlap, som fik smækket et indlæg ind fra Randers FC’s højre side mod Oliver Bundgaard i venstresiden, som fra kanten af feltet tordnede bolden mod mål, men bolden røg desværre et stykke forbi mål.

Midt i anden halvleg havde Randers endnu en kæmpe chance, efter flot kombinationsspil mellem Stephen Odey og anfører Vito Hammershøy-Mistrati. Her fik Vito Hammershøy-Mistrati spillet en god bold i feltet til Stephen Odey som her fik en stor dobbeltchance, hvor FC Nordsjællands keeper Andreas Hansen i første omgang fik handskerne på, men efterfølgende gav en retur til Stephen Odey, som i anden omgang blev reddet på stregen af den tidligere Randers FC anfører Erik Marxen.

De efterfølgende minutter bød på flere chancer i begge ender, uden dog for alvor at blive farlige, bl.a. havde Tobias Klysner en flot solotur op gennem banen hvor han fra kanten af feltet fik sendt en flad afslutning mod mål, men bolden suste lige forbi højre stolpe.

Mod slutningen af kampen var det de randrusianske spillere som pressede bedst på for at få det afgørende mål, hvor først Stephen Odey i venstre siden af feltet fik sendt et skud afsted mod det lange hjørne, og efterfølgende Tobias Klysner med en god afslutning efter en omstilling, men fælles for begge chancer var en velspillende Andreas Hansen i FC Nordsjælland målet fik handskerne på. Kampen sluttede dermed 0-0, og spillerne fra Randers FC måtte dermed rejse hjem til Kronjylland med ét enkelt point i bagagen.

Næste kamp for Randers FC er fredag d. 4. marts klokken 20:00, hvor vi gæster FC København i Telia Parken.

Kampfakta: 0-0