Getty Images

Praktisk information – Randers FC vs Leicester City

Kristian Fredslund — 24.02.2022 08:36

Vi bliver mange til aftenens kamp, så her er der lidt praktisk information, som forhåbentlig kan gøre det mere ’smooth’ for dig som tilskuer.

Parkering
Der er gode parkeringsmuligheder ved stadion med adgang fra Viborgvej, men de pladser rækker ikke til de mange tilskuere, der kommer på stadion. Derfor kommer her nogle alternative muligheder.

Parkboulevarden – der er skråparkeringsmuligheder på Parkboulevarden. Husk at tjekke skiltene i området for at se, hvor det er muligt og hvilke regler, der gælder.
Vasen – der er også en del pladser at finde nede i Vasen, som er et kolonihaveområde. Der er gode parkeringsmuligheder at finde ved fodboldbanen.
Hvidemøllevej – der er også godt med pladser på Hvidemøllevej, som ligger parallelt med Viborgvej.
Vestervangsskolen – der er også en del parkeringspladser oppe ved Vestervangsskolen med adgang fra Hobrovej. Derfra er der kun små 10 minutters gang til stadion.

Vi opfordrer til at parkere efter gældende regler – og undgå at genere vores naboer på de omkringliggende villaveje.

Fanmarch fra midtbyen
Ved 17-17.15-tiden vil de stemningsskabende Randers FC-fans gå fra midtbyen (området omkring Storegade) og i fælles flok marchere mod stadion. Bare lige til information, hvis du vil være en del af eller se dette.

Adgang til stadion
Portene åbner kl. 17.15, og vi anbefaler, at man kommer i god tid, da der kommer mange tilskuere til kampen. Derfor kan det ikke undgås, at der vil opstå kø ved indgangene.

Opførsel på stadion
Vi forventer selvfølgelig, at alle tilskuere opfører sig ordentligt, når de er til fodbold på stadion. Da det er en europæisk kamp i UEFA-regi, vil vi dog gerne understrege dette, da der kan blive givet bøder for ting, der overtræder reglementet - eksempelvis ølkast. Derfor vil vi gerne opfordre jer til at drikke jeres øl og sørge for, at kruset ender i skraldespanden. Ellers kan det blive en dyr "omgang" for Randers FC.

Skal man fremvise coronapas?
Nej, det skal man ikke. Det kan være, at det står på nogle billetter, da der ved salgstidspunktet var krav om dette. Det er der ikke længere, og derfor skal du ikke fremvise coronapas ved indgangen. Ligesom der heller ikke er krav til hverken mundbind eller afstand til andre.

Er du forhindret?
Kan du ikke komme alligevel, kan du godt videregive eller sælge din billet til en anden. Vi vil dog gerne påpege, at det ikke er lovligt at sælge billetten videre til en højere pris end den pris, der står på billetten.

Vi opdaterer denne artikel løbende…

Parkeringsmuligheder