Odey på pletten to gange i testsejr over Silkeborg

Kristian Fredslund — 01.02.2022 14:08

Det blev til en 2-0-testsejr over Silkeborg tirsdag eftermiddag, hvor Stephen Odey nettede to gange.

Det er et stykke tid siden sidst, at Stephen Odeys navn er poppet op på listen over målscorere, men Randers FC-profilen viste stor træfsikkerhed, da han to gange kom på måltavlen i 2-0-testsejren tirsdag eftermiddag over 3F Superliga-konkurrenterne fra Silkeborg IF. Begge gange assisteret af en velspillende Vito Hammershøy-Mistrati, der med anførerbindet på venstre overarm svingede taktstokken over den randrusianske offensiv.

Var det ikke for Patrik Carlgren i Randers FC-målet kunne der dog have stået 1-0 til hjemmeholdet efter syv minutter, men to gode redninger af vores svenske målmand afværgede en dårlig start.

Randers FC startede kampen fint og fik presset godt op på hjemmeholdet, som sædvanen tro forsøgte at kombinere sig igennem og spille bolden rundt hele nede fra bagkæden. Det lykkedes de godt med et par enkelt gange, men Carlgren viste sin klasse de gange, hvor silkeborgenserne fik spillet sig igennem.

Igennem kom Simon Tibbling efter 23 minutters spil, da han blev spillet fri af Stephen Odey i højre side. Svenskerens afslutning blev dog blokeret af Silkeborg-målmand Nicolai Larsen.

Det var ikke kun Silkeborg, der viste gode kombinationsevner. Efter 32 minutter satte Stephen Odey indersiden på en hård tværpasning fra Vito Hammershøy-Mistrati, der var løbet dybt bag Silkeborg-forsvaret. Forløbet op til var ren klasse fra Randers FC, hvor Mikkel Kallesøe startede med at finde en flagrende Simon Tibbling centralt i banen. Svenskeren sendt Vito afsted, og så kunne Odey altså til sidst gøre arbejdet færdigt.

Blot tre minutter senere fordoblede Odey føringen, da han nemt kunne sparke bolden i kassen til 2-0 efter flot arbejde fra Tosin Kehinde, Simon Tibbling og Vito Hammershøy.

I pausen skiftede Silkeborg fem spillere deriblandt profilerne Rasmus Carstensen, Nicklas Helenius og Sebastian Jørgensen. Sidstnævnte skulle kun bruge et par minutter på banen til at markere sig, men hans flotte aktion endte med en afslutning, der prellede af på modsatte opstander.

Silkeborg var meget på bolden i anden halvleg, men uden at blive reelt farlige. I den anden ende var der optræk til mere, men chancer til både Alhaji Kamara og Tobias Klysner løb ud i sandet.

Derfor endte det med en flot 2-0-sejr over et af 3F Superligaens mest velspillende og i efteråret formstærke mandskaber. Nu står den på træningslejr i Tyrkiet fra den 3. til den 13. februar, inden der er Europa Conference League-kampe mod Leicester og 3F Superliga-bold på programmet midt i februar.