Livlig deler i første testkamp i Tyrkiet

Kasper Mailund — 06.02.2022 17:28

Søndag eftermiddag testede Randers FC formen af, da kronjyderne fik 2-2 mod ukrainske FC Oleksandria i en seværdig og chancerig fodboldkamp.

En testkamp hvor ukrainerne fra FC Oleksandria kom bedst fra start og trykkede hårdt på. Her lykkedes det FC Oleksandria at få bolden i kassen bag Jonas Dakir efter 3. minutters spil, men der blev efterfølgende dømt offside, og Randers FC afværgede dermed en dårlig start på kampen.

Efter 17. minutters spil fik ukrainerne et frispark i højre side. Hertil kom Jonas Dakir godt ud i feltet og fik grebet bolden. Med en hurtig igangsætning sendte han Tosin Kehinde afsted på en omstilling, som efter en god solotur op i banen fik sendt en kvalificeret afslutning afsted med venstre foden, som Oleksandrias målmand desværre fik grebet.

Som kampen skred frem, kom Randers FC spillerne bedre med i kampen og havde flere gode muligheder. I det 32. minut fik velspillende Tosin Kehinde igen, efter flot kombinationsspil fra Randers FC-spillerne trykket et skud af med venstre foden, som desværre for ham igen blev reddet af FC Oleksandrias målmand.

Få minutter senere var Tosin Kehinde igen på spil, hvor han i højresiden fik slået et fladt indlæg ind til Alhaji Kamara, som herefter fik lagt bolden godt af til Lasse Berg Johnsen inde i feltet, som desværre skyder lige på målmanden.

Efter 41. minutters spil bragte Cladio Spinelli ukrainerne foran efter en flot omstilling med et fladt indlæg fra højrekanten, som fandt angriberen inde i feltet, og dermed kunne sparke bolden i nettet til 1-0.

Der skulle dog ikke gå længe før Randers FC-spillerne kom tilbage på sporet. Blot 2. minutter senere hamrede den nye anfører Vito Hammershøy-Mistrati bolden i kassen fra kanten af feltet, efter et forrygende forarbejde af Tosin Kehinde, og holdene kunne dermed gå til pause 1-1.

Alhaji Kamara fik i begyndelsen af 2. halvleg en stor i mulighed for at bringe Randers FC-spillerne foran med 2-1 efter en tilfældighed, men måtte desværre se bolden suse forbi mål.

Få minutter senere bragte ukrainerne fra FC Oleksandria sig foran for anden gang i kampen, hvor FC Oleksandrias Denys Kostyshyn headede bolden flot i mål bag Jonas Dakir.

Randers FC-spillerne pressede herefter godt på, og jagtede den udlignende scoring. I det 67. minut sendte Jakob Ankersen bolden ind centralt i banen, hvor Frederik Lauenborg lagde bolden flot af til Stephen Odey som bragede bolden i kassen, efter et flot angreb og udlignede dermed til 2-2.

Efter 2-2 scoringen var det Randers FC som var det mest dominerende hold i kampen, hvor Frederik Lauenborg bl.a. efter et godt indlæg fra Simon Tibbling var tæt på at bringe Randers i front, men scoringerne udeblev desværre og kampen sluttede dermed 2-2.

Næste testkamp for Randers FC er fredag kl. 15.00 (dansk tid) mod georgiske FC Dinamo Tbilisi, inden vi lørdag kl. 15.00 (dansk tid) møder russiske Arsenal Tula.