Issah Salou skifter til Skive

Kristian Fredslund — 01.02.2022 15:00

Den 22-årige midtbanespiller Issah Salou skifter til Skive IK.

I sommeren 2019 imponerede den nigerske landsholdsspiller Issah Salou så meget under et prøveophold, at han skrev en tre-årig aftale med Randers FC. Det er dog ikke blevet til et gennembrud i det kronjyske for midtbanespilleren, som nu skifter til Skive IK i 2. division.

- Vi har i længere tid forsøgt at få Issah sendt videre til en klub, hvor han kan få noget mere spilletid for at udvikle sig yderligere, og det er nu lykkedes. Skive får en dygtig og ihærdig spiller, og vi glæder os meget over at Issah får mulighed for at vise sine kvaliteter frem et andet sted. Han er en helt igennem god ”dreng”, hvis gode humør vi kommer til at savne, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Issah Salou står noteret for to officielle førsteholdskampe i Randers FC og var i foråret 2021 udlejet til Jammerbugt FC, som han var med til at rykke op. Nu gælder det dog om at få nogle kampe i benene i Skive.

- Jeg glæder mig meget til at komme til at spille igen, for selvom jeg har været utroligt glad for at være i Randers FC, så er det jo kampene, der er det, man træner for hver eneste dag. Nu skal jeg ned og vise mig frem i Skive og hjælpe holdet til at vinde en masse kampe i foråret, siger Issah Salou.