Intens generalprøve med fuld tænding endte 1-1

Kasper Mailund Knudsen — 11.02.2022 17:00

Fredag eftermiddag spillede Randers FC 1-1 mod georgiske Dinamo Tbilisi. En kamp som bød på flere mærkværdige tacklinger og spilstop.

Det var bestemt ikke den kønneste generalprøve, som Randers FC fredag spillede mod Dinamo Tbilisi forud for de kommende kampe mod Leicester City og Viborg FF. Der blev gået til stålet, og der var flere voldsomme tacklinger og mange spilstop indblandet. Kampen bød bl.a. også på et rødt kort i kampens slutning til Dinamo Tblisi efter en ophedet diskussion mellem flere af spillerne.

En kamp, hvor Randers FC-spillerne kom fint ud og trykkede på fra start, og hvor Simon Piesinger efter et frispark fik testet georgiernes målmand, som desværre for Piesinger fik lapperne på og dermed afværgede en skidt start fra Dinamo Tbilisi.

Det blev dog Dinamo Tbilisi som scorede kampens første mål, da de fik for let spil i Randers FC højre side og et fladt indlæg fandt Dmitri Antilevski inde i feltet, som kunne sparke bolden i nettet efter 19 minutters spil.

Få minutter senere kunne spillerne fra Dinamo Tbilisi juble igen, efter at have sparket bolden i nettet på et langskud. Glæden var dog kortvarig for georgierne, da kampens dommer efterfølgende dømte offside i situationen til stor forundring for de fleste. Spilleren der var dømt offside, virkede nemlig ikke til at have haft nogen indflydelse på spillet.

En halv time inde i kampen var Randers FC tæt på en udligning. Björn Kopplin sendte bolden ind i feltet med et langt indkast i venstresiden, som Simon Graves fik forlænget videre for fødderne af Frederik Lauenborg, som desværre sparkede lige på målmanden.

To minutter senere var Randers FC- spillerne igen tæt på, da Vito Hammershøy-Mistrati sendte en høj bold ind mod bagerste stolpe, hvor både Alhaji Kamara og Simon Piesinger lige akkurat ikke kunne nå bolden. Dermed kunne Dinamo Tbilisi gå til pause med en 1-0-føring.

Efter pausen pressede Randers FC-spillerne godt på. Et lille kvarter inde i 2. halvleg havde Randers FC endnu en fin chance efter et hjørnespark fra Vito Hammershøy-Mistrati, hvor bolden susede helt ind i det lille felt og lige forbi Alhaji Kamara, som desværre ikke kunne nå til bolden.

Få minutter efter havde georgierne en fin chance i den anden ende efter et afrettet skud på mål, men her diskede målmand Patrik Carlgren op med en flot redning og holdt dermed Randers FC inde i kampen.

Efter knap 80 minutters spil lykkedes det dog Randers FC at få det udlignende mål efter Tosin Kehinde blev nedlagt i feltet, hvorefter dommeren pegede på pletten. Her sparkede Lasse Berg Johnsen sikkert bolden nederst i venstre side og kunne dermed bringe Randers FC på 1-1.

I løbet af kampen havde der været flere svinestreger fra georgiernes side, hvilket i slutningen resulterede i at der opstod tumult mellem de to hold, hvor en spiller fra Dinamo Tbilisi fik sit andet gule kort, og dermed blev sendt fra banen. Den georgiske træner var på et tidspunkt også inde på banen og udtrykke sin utilfredshed undervejs. Kampen bød derefter ikke på flere større chancer og sluttede dermed 1-1.

Lørdag kl. 15.00 (dansk tid) spiller vi den sidste testkamp i Tyrkiet mod russiske Arsenal Tula. Herefter rejser holdet hjem til Danmark, inden det går løs i Europa Conference League mod Leicester City FC på King Power Stadium torsdag d. 17. februar.