GRATIS STORSKÆRMSVISNING AF LEICESTER-KAMPEN I ARENA RANDERS

10.02.2022 08:35

Har du ikke billet til kampen mod Leicester på Cepheus Park Randers den 24. februar, har vi sørget for den bedste løsning til dig!

Der vil nemlig være GRATIS storskærmsvisning i Arena Randers efter vores pre-match arrangement, så vi i fællesskab kan få en festlig aften, til hvad der bliver én af de største kampe i Randers FC's historie. 

OBS:
Vi skelner mellem pre-match arrangement og storskærmsvisning.

- Pre-match arrangementet starter kl. 15.30 og løber ind til kl. 18.00. Det koster 249 kr, og der vil være mad/drikke, spændende indslag med bl.a. Thomasberg, Søren P, Randers FC-spillere samt konkurrencer og god musik.

- Storskærmsvisning er gratis og åbner kl. 18.00 i forlængelse af pre-match arrangementet.

Da det er et krav fra Arena Randers og rettighedshaver, er vi nødt til at vide, hvor mange mennesker som deltager til storskærmsvisningen.

Derfor skal du vælge den rette af tre billettyper på billet.randersfc.dk, når du henter/køber din billet.

  1. Pre-match arrangement for tilskuere, som skal på stadion (249 kroner)
  2. Billet til pre-match arrangement med storskærmsvisning inkluderet (249 kroner). 
  3. Billet kun med adgang til storskærmsvisning (0 kroner). 

Du køber/henter din billet her: billet.randersfc.dk

Hvis du allerede har købt billet til pre-match arrangementet og ønsker billet til den efterfølgende storskærmsvisning af kampen, bedes du rette henvendelse til [email protected].

I mailen skriver du blot, at du vil have din nuværende billet ombyttet, således at den også indeholder storskærmsvisning. Det koster dig ikke ekstra, da storskærmsvisningen er gratis. 

Hvis du har billet til pre-match arrangement og fodboldbillet til kampen på Cepheus Park Randers, så holder du blot fast i din nuværende billet og behøver ikke at gøre mere. 

Vi glæder os til at se dig til en forrygende aften!