Mattias Andersson på kontrakt i Randers FC

Kristian Fredslund Andersen — 31.01.2022 10:52

Randers FC har skrevet kontrakt med den svenske forsvarsspiller Mattias Andersson gældende for resten af sæsonen.

Han har været at finde på træningsanlægget på Viborgvej i den forgangne uge og også været i kamp mod Skive. Nu kan 23-årige Mattias Andersson kalde sig for Randers FC-spiller. Han har nemlig skrevet under på en aftale gældende for resten af sæsonen.- Vi har fået et rigtigt godt indtryk af Mattias i den tid, han har været her. Han er en dygtig forsvarsspiller, der spiller med stor forudseenhed og er stærk i duellerne. Derfor har vi valgt at skrive kontrakt med ham indtil sommer. Han har en skadeshistorik, som gør at vi lige ser tiden an, men vi føler, at vi har fået et overblik over det og kan se Mattias bidrage til vores hold i den kommende tid, og så evaluerer vi selvfølgelig til sommer, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.Det er kun to døgn siden, at han kunne præsentere en anden 23-årig svensk midterforsvarer med efternavnet Andersson, nemlig Hugo Andersson, men der er en god grund til, at der er kommet to ind til den centrale position.- Vi vil gerne være godt dækket ind ved skader og karantæner, og så giver det samtidig Joel Kabongo tid til at komme godt tilbage fra den lange skadespause, han har været igennem. Vi skal ikke forhaste ham, for vi ser et stort potentiale i Joel, som vi skal have forløst, når han er klar til det igen.Mattias Andersson har fået sin fodboldopvækst i Malmö FF og skiftede som 18-årig i 2016 til den italienske storklub Juventus, hvor det dog aldrig blev til debut på førsteholdet, inden han i sommeren 2019 skiftede for et stort millionbeløb til schweiziske FC Sion. Her har skader dog holdt ham fra banen i lange perioder, og det er kun blevet til tre kampe for klubbens førstehold.Nu er den tidligere svenske ungdomslandsholdsspiller dog klar til at få kickstartet karrieren i det kronjyske.- Det føles godt at have skrevet under med Randers FC. Jeg kommer til en god klub og til Danmark, som er nært mit hjem i Sverige. Jeg er meget håbefuld omkring fremtiden her i Randers, fortæller Mattias Andersson.
- Jeg vil først og fremmest arbejde hårdt og gøre mig fortjent til en plads i startopstillingen. Jeg ønsker at bidrage til holdet så meget som muligt og hjælpe klubben samt holdkammeraterne med fortsat at skabe gode resultater, understreger Mattias Andersson. 
Fakta:Mattias AnderssonFødt 13. marts 1998 (23 år)Tidligere klubber: Malmö FF, Juventus, FC Den Bosch, FC Sion16 ungdomslandskampe for Sverige