Info vedr. salget af de resterende billetter til hjemmekampen mod Leicester

28.01.2022 09:29

Den 24. februar spiller Randers FC den vel nok største kamp i klubbens historie, når Leicester City med Kasper Schmeichel gæster Cepheus Park Randers i UEFA Europa Conference League 1/16-finalen.

Billetsalget til hjemmekampen mod Leicester blev åbnet for første gang kort før jul, og her blev der udsolgt på bare 14 minutter.

Her er seneste nyt vedr. salget af de resterende billetter til hjemmekampen mod Leicester:

Vi afventer stadig tilbagemeldinger fra UEFA og Leicester City i forhold til, hvor mange billetter de udnytter af det antal, som de jvf. UEFA’s regler er blevet stillet til rådighed.

Vi vil derfor først kunne melde ud, hvor mange billetter der er til salg og igangsætte billetsalget primo februar. Men vi kan konstatere, at det bliver et stærkt begrænset billetsalg, da der har været en stor udnyttelsesgrad af billetter. Også selvom vi har monteret ekstra sæder på ståpladserne.

Kampens betydning bliver understreget af, at det med stor sandsynlighed bliver første gang i klubbens historie, at vi har solgt alle tilgængelige pladser på Cepheus Park Randers til en kamp. Der bliver med andre ord total udsolgt.

Følg med på vores hjemmeside og sociale medier, hvor vi vil kommunikere ud, hvornår billetsalget af de resterende billetter til kampen starter og hvor mange billetter der vil blive sat til salg.

Skal du købe billetter til udeafsnittet?
Såfremt du ønsker at købet billet til udeafsnittet den 24. februar, hvor Leicester City’s fans sidder, skal du rette henvendelse til Leicester City, da det er dem, som jf. UEFA’s regler varetager billetter til udeafsnittet.