Billetsalg til udebanetur til Leicester er åbent

Martin Albrechtsen — 18.01.2022 15:14

I dag kl. 15.00 starter billetsalget til udebaneturen til Leicester. Prisen er 3.000 kr, og det er først til mølle. Der skal minimum være 150 personer, der tilmelder sig, før turen kan blive en realitet.

Skal du med fanflyet til Leicester den 17. februar?

Randers FC arrangerer udebanetur til Leicester for at få god opbakning i det engelske og skabe en oplevelse for livet i det første af to Europa Conference League-opgør mod Leicester City. 

Du kan købe billetter til udebaneturen her: https://billet.randersfc.dk/


Prisen på 3.000 kr indbefatter:

✅ Fly fra Aarhus Lufthavn til East Midlands Airport (30 minutter fra Leicester).

✅ Fodboldbillet til Conference League-kampen mod Leicester.

✅ Bustransport til og fra Aarhus lufthavn + til og fra East Midlands Airport i England.

Rejseplan:
Torsdag den 17. februar kl. 08.30 (dansk tid). Bus fra Cepheus Park Randers til Aarhus Lufthavn.
Torsdag den 17. februar kl. 10.30 (dansk tid). Flyafgang til East Midlands Airport
Efter ankomst til lufthavnen vil en bus fragte os til et centralt sted i Leicester.

Fredag den 18. februar kl. 10.00 (engelsk tid) bus fra et opsamlingssted i Leicester til East Midlands Airport
Fredag den 18. februar kl. 12.00 (engelsk tid) Flyafgang til Aarhus Lufthavn
Fredag den 18. februar kl. 14.30 (dansk tid) Bus til Cepheus Park Randers. Forventet ankomst i Randers kl. 15.30 (dansk tid).


Vigtigt:

Du skal selv sørge for:

➡️ Overnatning i England (Overnatningen, som man selv skal sørge for at booke, bliver fra torsdag til fredag, og så flyver vi hjem igen fredag middag)

➡️ Registrere din indrejse online fra under 48 timer inden indrejse. Registrér dig her: https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk

➡️ Tage en selvbetalt antigentest eller PCR-test på eller før 2. dagen efter ankomst. Denne skal bookes forud for indrejse, når man registrerer sig online. Bestil din test her: https://www.gov.uk/find-travel-test-provider


Tilmeldingen er bindende, og Randers FC står ikke til ansvar for folks (manglende) booking af antigen- eller PCR-test og online registrering af indrejse, som skal bookes og udfyldes før rejsen. Det er vigtigt at understrege, at dette er den enkeltes ansvar. Venligst husk det 😉

Det er også vigtigt at understrege, at man kun kan komme med på fanflyet, hvis man er færdigvaccineret (dvs. har fået to vaccinationsstik). Dette gælder også, hvis man er under 18 år. Det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre, såfremt man ikke er færdigvaccineret, da man i så fald skal opholde sig 10 dage i selvisolation/karantæne efter ankomst i England.


Læs mere om indrejserestriktioner i Storbritanien her: https://storbritannien.um.dk/rejse-og-ophold/corona-covid-19

Billetsalg til kampen i Leicester, hvis du ikke skal med Randers FC-fanflyet:
Vi forventer at åbne billetsalget til Randers FC-fans, som enten er bosiddende i England eller selv tager turen til Leicester, i løbet af denne uge. Så hold øje med vores hjemmeside og sociale medier. I første omgang igangsættes billetsalget altså til alle dem, som skal med Randers FC-fanflyet til Leicester.

Vi glæder os til at få en masse Randers FC-fans på lægterne i Leicester til februar, hvor vi forhåbentlig allesammen får en oplevelse for livet.