Stephen Odey blev matchvinder i reservekamp mod AaB

Martin Albrechtsen — 02.09.2021 14:31

Stephen Odey scorede i sin uofficielle debut for Randers FC, da han blev matchvinder i reserveligakampen mod AaB.

Her til eftermiddag vandt Randers FC 1-0 over AaB i reserveligaen. Kronjyderne kom fantastisk ud af startblokken hjemme på Viborgvej, hvor kampen blev spillet på den nyanlagte og lækre træningsbane nummer ni.

Randers FC kom ud til kampen med masser af power og energi, og det kastede også et mål af sig tidligt i kampen, da vores nye angriber Stephen Odey sendte bolden i mål. Nigerianske Odey satte sidste fod på et glimrende randrusiansk angreb, hvor Tobias Klysner via sin højrekant serverede bolden for Odey, der iskoldt omsatte chancen til mål. 1-0 til Randers FC, og en debutantscoring for Odey i sin uofficielle debut for kronjyderne.

Randers FC var flyvende i 1. halvleg, hvor det sagtens kunne have være blevet til flere scoringer i en tempofyldt og seværdig fodboldforestilling. Odey, Klysner og Oliver Bundgard Kristensen var tæt på at fordoble føringen.

I 2. halvleg kom AaB'erne bedre med i kampen. Jonas Dakir afholdte dog de bolsjestribede fra at score, da han holdte buret rent og dermed leverede clean sheet. I den anden ende var Tobias Klysner tæt på at score et fantastisk lækkert mål, da han fra lang afstand frækt forsøgte sig med et tjip henover AaB keeper Andreas Hansen, der var kommet et stykke ud af sit mål. Andreas Hansen fik dog på flot vis reddet bolden, da han i et tilbageløb kastede sig ud i luften og boksede bolden snært henover overliggeren. Ærgerligt for Klysner og Randers FC, fordi det var faktisk et klogt og flot forsøg af den velspillende kantspiller.

Mod kampens afslutning kom der lidt dramatik, da indskiftede Dion Veliqi, fra U17-holdet, modtog direkte rødt kort, da han nedlagde en AaB-spiller. Dermed sluttede det hele med en 1-0 sejr til kronjyderne, hvilket assistenttræner Rasmus Bertelsen er svært tilfreds med:

- Det var en god kamp fra vores side. Specielt 1. halvleg var rigtig god med stor dominans og masser af chancer. Det er jo en skandale, at vi ikke fører med tre-fire mål ved pausen, men heldigvis lykkedes det at vinde kampen alligevel, fortæller Rasmus Bertelsen med et stort smil.

Assistenttræner Rasmus Bertelsen har også rosende ord om vores nye angriber Stephen Odey's indsats i dagens kamp.

- Stephen gør det godt. Han bringer noget bevægelighed, direktehed og noget dynamik deroppe. Han var god til at komme til chancerne. Det var en lovende første indsats, siger Bertelsen.

Odey selv er da også glad for at have scoret sit første mål og bidrage til holdets sejr:

- Det er et nyt kapitel i min karriere, og jeg er rigtig glad for at kunne hjælpe holdet til sejr med målet. At jeg scorer i min første kamp, giver mig selvtillid til de kommende kampe, fortæller Stephen Odey.