Randers FC er videre til 4. runde i Sydbank Pokalen efter fortjent sejr over Fremad Amager

Martin Albrechtsen — 22.09.2021 18:44

Randers FC vandt her til aften 3-2 ude mod Fremad Amager, og er dermed videre til 4. runde i Sydbank Pokalen.

Onsdag aften indledte Randers FC titelforsvaret i Sydbank Pokalens, da kronjyderne her til aften gæstede Fremad Amager på Sundby Idrætspark i pokalturneringens 3. runde.

Hjemmeholdet, også kendt som Superligadræberne i denne turnering, da de tidligere har ekspederet både FC Midtjylland og Brøndby IF ud, startede optimistisk og spillede friskt til.

Efter 6 minutters spil kastede det et mål af sig. Et giftigt og præcist indlæg fra højrekanten fandt angriber Kristoffer Munksgaard inde centralt, som en meters penge fra målstregen ikke kunne undgå at score på en sagesløs Jonas Dakir. 1-0 til Fremad Amager.

Det virkede til, at hjemmeholdets mål vækkede gæsterne fra Randers FC, og herefter sværmede randrusianere om amagerkanernes mål.

I det 22. minut lykkedes det at få bolden i kassen for kronjyderne. Tomålsskytten fra weekenden, Stephen Odey, trak ind i banen fra venstrekanten, afdribblede et par forsvarspillere undervejs, og sendte bolden sikkert i kassen ved forreste stolpe. Syv minutter senere tog Randers FC føringen, da Filip Bundgaard Kristensen flot med venstrebenet sendte bolden imellem benene på en forsvarsspiller og i netmaskerne. Så stod der lige pludselig 1-2 til gæsterne fra Randers.

Stik mod spil og chancer udlignede Fremad Amager til 2-2 kort før pausen, da Emil Staugaard steg til vejrs og stangede bolden i kassen efter et indlæg fra højrekanten. Der kom dog hurtigt svar på tiltale fra Randers FC, der prompte svarede igen, da en tværaflevering fra højrekanten fandt Stephen Odey midt i feltet. Her krøllede Odey iskoldt, med sin anden scoring i kampen, bolden op i trekantsammenføjningen og ind til stillingen 2-3, hvilket også blev stillingen ved pause efter en hæsblæsende 1. havlelg, hvor de godt 60 medrejsende Randers FC-fans virkelig fik valuta for pengene og masser af god underholdning.

I 2. halvleg fik Randers FC stabiliseret tingene. Bl.a. med indskiftninger af Lasse Berg Johnsen og Mikkel Kallesøe. Tosin Kehinde blev også skiftet ind og var en evig kilde til uro for amagerkanerne. Kronjyderne sværmede omkring Fremad Amagers mål hele halvlegen igennem. Simon Graves ramte bl.a. overliggeren på et hovedstød efter et veleksekveret hjørnespark. Fremad Amager kæmpede bravt, og Randers FC fik ikke scoret yderligere. 2-3 var dog nok for randrusianerne til at avancere til 4. runde af Sydbank Pokalen. Meget fortjent sejr til Thomas Thomasbergs mandskab.